Βαθμολογία

Παναγόπουλος: Νίκη, νίκη, νίκη και συνεχίζουμε... (Video)

Μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με την Δόξα Κρανούλας (4-0) ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Κωνσταντίνος Παναγόπουλος τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστική τους παρουσία και όχι μόνο και να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν και σήμερα στο γήπεδο. Ένα μικρό σχόλιο προσωπικό, που αφορά στην ομάδα εννοείται: ΑΕΛ-Άγιος Θωμάς 5-0 νίκη, Κεραυνός Θεσπρωτικού-ΑΕΛ 1-3 νίκη, ΑΕΛ-Δόξα Κρανούλας 4-0 νίκη. Νίκη, νίκη, νίκη και συνεχίζουμε. Με 12-1 γκολ». Τα παραπάνω δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας μας, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου του νικηφόρου αγώνα με τη Δόξα Κρανούλας και ακολούθησαν οι ερωτήσεις…

-Αυτό το σχόλιο πηγαίνει κάπου;

«Όχι. Είναι μια τοποθέτηση».

-Φάνηκε ότι στέλνετε κάποιο μήνυμα σε κάποιον…

«Είπα: Νίκη, νίκη, νίκη και συνεχίζουμε».

-Μήπως επειδή στραβοπάτησε η ΑΕΚ;

«Δεν έχει να κάνει. Εγώ βρίσκομαι εδώ για την ομάδα της ΑΕΛ. Γι’ αυτή μιλάω».

-Είστε ευχαριστημένος από την σημερινή απόδοση των παικτών;

«Είπα ότι δίνω συγχαρητήρια για την αγωνιστική συμπεριφορά. Η αγωνιστική συμπεριφορά έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, από το τελικό αποτέλεσμα. Σε κάποια άλλα δεν είμαι ευχαριστημένος».

-Μερικές στιγμές η ομάδα μας έδωσε την αίσθηση ότι κάνει αγγαρεία…

«Εγώ δεν ένιωσα, σε καμία περίπτωση, ότι οι ποδοσφαιριστές κάνουν αγγαρεία. Αν θυμάστε στο ξεκίνημα έδωσε συγχαρητήρια για την αγωνιστική συμπεριφορά και όχι μόνο. Το όχι μόνο σημαίνει ότι σε κάποια πράγματα είμαι ευχαριστημένος και σε κάποια όχι. Είναι ξεκάθαρο αυτό».

-Φοβάστε ότι ίσως μετά από ένα μεγάλο σερί νικών μπορεί να έρθει η αίσθηση της αγγαρείας την ομάδα;

«Έχω ξαναπεί ότι δεν φοβάμαι τίποτα. Είναι η δεύτερη φορά που το λέω. Το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχει μια πίεση που την αναγάγεις σε κίνητρο, ναι νομίζω ότι υπάρχει. Μιλάμε για έναν τεράστιο σύλλογο. Από εκεί και πέρα τη λέξη που χρησιμοποιήσατε εγώ δεν την βάζω καν στο λεξιλόγιό μου. Ξαναλέω: 5-0 νίκη, 1-3 νίκη, 4-0 νίκη και συνεχίζουμε. 12-1 τέρματα».

-Στο α’ ημίχρονο η ομάδα έκανε τις λιγότερες ευκαιρίες από κάθε άλλο πρώτο ημίχρονο μέχρι τώρα. Υπάρχει κάποια εξήγηση;

«Χαίρομαι γιατί με την ερώτησή σας αυτομάτως δώσατε απάντηση, μιας και ήδη το δεδομένο είναι ότι αυτή η ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργούσε τόσες κλασικές ευκαιρίες και σήμερα δεν δημιούργησε τόσες όσες στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχει εξήγηση. Όπως δεν υπάρχει εξήγηση γιατί δεν μπήκαν τα γκολ στα προηγούμενα ματς, έτσι δεν υπάρχει εξήγηση γιατί δεν δημιουργήσαμε τόσες κλασικές ευκαιρίες σήμερα».

-Έπαιξε ρόλο η απουσία ενός κλασικού επιτελικού μέσου όπως ο Πατινιώτης;

«Είναι ξεκάθαρο ότι ήμασταν ομάδα συνόλου και όχι ομάδα προσώπων ή ατόμων. Τουλάχιστον εγώ σε αυτό το πλαίσιο δουλεύω. Στο σημερινό ματς, επειδή ξεκίνησε ο Γκούρτσας μαζί με τον Στεφανίδη, υπήρχε σαφής οδηγία. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα, όσο μπορούμε να δουλέψουμε στο γήπεδο του «Γ. Μητσιμπόνας». Η ομάδα δουλεύει στο «Γ. Μητσιμπόνας». Σας προσκαλώ να δείτε την προπόνηση της Τρίτης ή της Τετάρτης… Δουλέψαμε συγκεκριμένα γι’ αυτό και υπήρξε η επιλογή να παίξουν μαζί ο Γκούρτσας και ο Στεφανίδης. Γιατί είναι δυο παιδιά που και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές είναι και μπορούν να παίξουν έξυπνα στον χώρο. Βγαίνοντας, λοιπόν, ο ένας από τους δύο, ο άλλος λειτουργούσε ως κρυφός φορ.
Η ομάδα, δηλαδή, είχε πάντα φορ μέσα στην περιοχή. Το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τόσες ευκαιρίες οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να λειτουργήσουμε όπως θα θέλαμε ως ομάδα. Δεν οφείλεται στη λέξη αγγαρεία που ειπώθηκε…».

">http://