Βαθμολογία

Η Δήμητρα Γιάννουλης συνεχίζει βλέποντας ψηλά

Μετά την σημαντική εκτός έδρας νίκη της επί του Φιλοκτήτη Μελιβοίας με σκορ 3-4, κατά την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην μεγάλη τοπική  κατηγορία, η Δήμητρα Γιάννουλης συνεχίζει την προσπάθειά της, καταγράφοντας ανοδική πορεία στο κυνήγι της κορυφής, που αρχίζει να διαφαίνεται ποιές προφανώς θα είναι οι ομάδες, οι οποίες θα ανταγωνιστούν για  να την κατακτήσουν.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο των «πρασίνων», οι οποίοι βλέπουν με αισιοδοξία τη συνέχεια της προσπάθειας που κάνει η ομάδα για να φθάσει ψηλά. Ο πρόεδρος του σωματείου Ηλίας Κουλουψούζης δηλώνει στο Athleticlarissa: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το χθεσινό αποτέλεσμα επί του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, καθώς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια υπολογίσιμη έδρα και επί ενός αντιπάλου αρκετά καλού. Βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα όλα τους αγώνες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο και σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο. Κοιτάζουμε την ομάδα μας και προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάθε κατάσταση, η οποία θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει.

Είναι θετικό που προσθέσαμε άλλους 3 βαθμούς σε μια συγκομιδή που έχει ανοδική τάση για μας και πιστεύω έτσι να συνεχιστεί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους προπονητές και τους παίχτες μας και θέλουμε η ομάδα να τραβάει μπροστά.

Την Κυριακή έχουμε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με αντίπαλο τον Αβέρωφ Λάρισας και προσβλέπουμε, όπως κάθε φορά, στην παρουσία και τη στήριξη του κόσμου. Είναι ενθαρρυντικό ότι ο φίλαθλος κόσμος κάνει σημαντική στροφή προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αυτό αυξάνει τις υποχρεώσεις που έχουμε όσοι ασχολούμαστε σαν παράγοντες, να διατηρήσουμε σε καλό επίπεδο και γιατί όχι να σηκώσουμε ακόμη πιο ψηλά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Ο 19χρονος επιθετικός της Δήμητρας Βασίλης Σπανός σχολίασε: «Στο χθεσινό παιχνίδι δεν ξεκινήσαμε καλά καθότι δεχθήκαμε πρώτοι γκολ, χάσαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε και να περάσουμε μπροστά, τελειώνοντας το ημίχρονο με το σε βάρος μας σκορ 1-0. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε περισσότερο, ανεβάσαμε απόδοση και καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς, φθάνοντας σε σημείο να προηγηθούμε με 1-3, ισοφαριστήκαμε στη συνέχεια σε 3-3 και τελικά καταφέραμε έστω στις καθυστερήσεις του αγώνα, να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης, θεωρώντας ότι το τελικό αποτέλεσμα (3-4) ήταν πέρα για πέρα δίκαιο, με βάση την γενική εικόνα του παιχνιδιού.

Είμαι ευχαριστημένος που παίζω στη Γιάννουλη, σε ένα σοβαρό και με ψηλούς στόχους σωματείο, μέσα από το οποίο μπορεί κάποιος νεαρός παίχτης όπως εγώ, να βάλει τις βάσεις, για να κάνει βήμα ή βήματα παραπάνω. Πιστεύω πως με τη δουλειά που κάνουμε προπονητές και παίχτες, θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».