Βαθμολογία

Προφυλακιστέος και ο Χρήστος Παππάς

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, μετά την πολύωρη απολογία του. Από το πρωί, γύρω από την “τύχη” του Χρήστου Παππά βρισκόταν σε εξέλιξη ένα μίνι-θρίλερ.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής παρουσιάζεται ως “υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης”, όπως περιγράφεται η οργάνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου, η μέχρι στιγμής τακτική που ακολούθησαν ανακριτής και εισαγγελέας με τις προφυλακίσεις και… τις αποφυλακίσεις ωστόσο, δείχνει ότι στην απόφασή τους κυριαρχεί το πόσο “δένουν” οι κατηγορίες με την υπόθεση του φόνου του Παύλου Φύσσα. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Γιάννης Λαγός είχαν “συλληφθεί” από τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων της ΕΥΠ να έχουν επικοινωνία μετά το φονικό, κάτι που δεν συνέβη με τους Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο.
Επίσης το όνομα του Χρήστου Παππά δεν περιλαμβάνεται σε εκείνους που ενεπλάκησαν, τηλεφωνικά έστω, στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με αποτέλεσμα δικαστικοί κύκλοι να διατυπώνουν τον προβληματισμό τους για το κατά πόσο η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, που αναμένεται αργότερα σήμερα, θα είναι υπέρ της αποφυλάκισης του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, όπως συνέβη με τους Κασιδιάρη, Παναγιώταρο και Μίχο. Κατά την έλευσή του στην Ευελπίδων ο Χρήστος Παππάς είπε στους δημοσιογράφους: «Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει κανονικά στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές».

Πηγή: YSTEROGRAFA.GR