Βαθμολογία

Άρχισε να παίρνει μπρος ο Απόλλωνας

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κατάφερε να πάρει ο Απόλλωνας Λάρισας, απέναντι στον Π.Ο.Ε αυτήν την φορά, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 2-0, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Τσότσου, ήταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο από τους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να πάρουν δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο και να φτάσουν πλέον τους 7 βαθμούς. Αντίθετα, η ομάδα της Ελασσόνας, βρίσκεται ακόμη στην τελευταία θέση της κατηγορίας και μένει να δούμε πότε θα καταφέρει να ανακάμψει.

Το σκορ για την ομάδα της Λάρισας, άνοιξε ο Αγριόδημος στο 35ο λεπτό του αγώνα, από κοντά, ενώ το 2-0 ήρθε στο 65ο λεπτό, με σκόρερ τον Βακαλά. Πλέον οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, πρέπει να προετοιμαστούν, για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Αετό Μακρυχωρίου, που θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Απόλλων Λάρισας(Κώστας Τσότσος): Μπακαρός, Μαρούδης, Ραμπέλι (49′ Βακαλάς), Σκάκος, Εμμανουήλ, Γερονάτσιος, Καρβούνης, Κολοβός(82′ Ράπτης), Αγριόδημος(73′ Καλαμπάκας), Αντωνόπουλος, Παππάς.

Π.Ο.Ε.(Θοδωρής Στεργιάδης):  Γκουτζουρέλας, Κοντοτάσιος, Ζυγογεώργος, Μπούσιας, Καλύβας, Κουτσογιάννης, Σερμετζίδης (46′ Ντούφας), Καλτέκης, Ζηρδέλης, Βαρνάς Σ., Κόλλιας(30′ Κρουσταλάκης, 70′ Βαρνάς Ν.).

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Πιτσαρή, Μακρής.