Βαθμολογία

Πρόκριση για την Εθνική Παίδων!

Το ιδανικό ξεκίνημα με τη νίκη επί της Εσθονίας με 3-1, είχε και ανάλογη συνέχεια για την Εθνική Παίδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2014. Οι παίκτες του Μπάμπη Ζελενίτσα για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου τέθηκαν αντιμέτωποι με την Ανδόρα και ήθελαν το τρίποντο για να εξασφαλίσουν την πρόκριση.
Τελικά η Εθνική κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ανδόρας καθώς στο 79’ ο Σταθόπουλος νίκησε τον Σιλβέριο πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Έτσι, με τη νίκη με 1-0 οι Παίδες εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπως και η Σερβία που επικράτησε με 4-1 της Εσθονίας και θα είναι ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Μπάμπη Ζελενίτσα την Κυριακή (6/10).
ΕΛΛΑΔΑ: Ντούνης, Παντεκίδης (77΄ Σταθόπουλος), Ξηρός, Μούχαλης, Μακροστέργιος, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Δημητριάδης, Χατζάρας (41΄ Τσέλιος), Καράκουτης, Λάμπρου (67΄ Μανθάτης).
ΑΝΔΟΡΑ: Σιλβέριο, Τεξέιρα, Γιοβέρα, Αλφάγια, Βιλαντότ, Σερβός, Βιγιαγκράσα, Γκονζάλες, Τιζόν (64΄ Φερνάντεζ), Ναζάρο (80΄+2 Γκραντβαγιέ),  Αλαέζ (80΄+4 Πιχουάν).