Βαθμολογία

Δύσκολη νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας

Νικητής με σκορ 2-0 αναδείχθηκε ο Ηρακλής Λάρισας, στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού Λάρισας, απέναντι στον Ηρακλή Χάλκης. Η ομάδα του Κώστα Κολομητρούση, έδειξε κάποια καλά δείγματα, απέναντι σε έναν αξιόμαχο και δυνατό αντίπαλο, με αποτέλεσμα να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι, έδειξαν από νωρίς τα δόντια τους, όταν στο 20ο λεπτό ο Σωκράτης Κολομητρούσης εκτέλεσε ένα φάουλ, με την μπάλα να βρίσκεται μέσα στην περιοχή, αλλά κανείς να μην μπορεί να την σπρώξει στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να απομακρύνουν οι αμυντικοί της Χάλκης. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 38ο λεπτό, ο Φουσίκας, έστρωσε στον Θεοδώρου κι αυτός εξαπέλυσε ένα σουτ από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, το οποίο ωστόσο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η φάση του γκολ, ήρθε στο 51ο λεπτό, όταν ο Κουρούμαλος έκανε μια κούρσα από αριστερά, έβγαλε όμορφη μπαλιά μέσα στην περιοχή, συστημένη για τον Τριανταφυλλόπουλο και αυτός από το ύψος περίπου της μικρής περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στο 70’, ο Κολομητρούσης βγήκε τετ α τετ με τον Φαρμάκα, με τον τερματοφύλακα της Χάλκης όμως να αποκρούει την μπάλα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Δημόπουλος βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε ένα σουτ από καλή θέση, με την μπάλα να καταλήγει όμως άουτ.

Τέλος, το τελικό 2-0, διαμορφώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού, με τον Παναγιώτη Φουσίκα να βρίσκει δίχτυα και να πανηγυρίζει έντονα το γκολ που πέτυχε. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία του κυρίου Αναστασίου, καθώς θεωρούν ότι αδικήθηκαν από ορισμένα σφυρίγματα του διαιτητή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Κασνακούδης, Φιλίππου(81’ Βράνας), Κοτούμπας, Λίκα, Κουρούμαλος, Τριανταφυλλόπουλος(59’ Τσέλιγκας), Θεοδώρου, Φουσίκας, Κολομητρούσης, Κόλιας(65’ Χατζής).

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές(86’ Πρίφτι), Γουργιώτης(79’ Τσιλιάκος), Τσίρκας, Αλμυρούλης, Μάνης(62’ Δημόπουλος), Τσιλιάκος Α., Βογιατζής Χ., Κουσιώρας, Παπαδημητρίου, Βογιατζής Σ.

Διαιτητής: Αναστασίου Η., Βοηθοί: Ντούρμα, Καραγιάννης