Βαθμολογία

Φέργκιουσον: «Δεν επιστρέφω!»

Ο Άλεξ Φέργκιουσον απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στον πάγκο, ακόμη και αν η αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να χωλαίνει μερικούς μήνες αφότου την άφησε για να αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.

«Δεν γυρίζω. Τώρα πια έχω μια άλλη ζωή» απαντά σταθερά ο σερ Άλεξ οσάκις ερωτάται για το θέμα. Ο 71χρονος πρώην μάνατζερ έβαλε τους τίτλους τέλους στη σπουδαία καριέρα του τον περασμένο Μάιο, δίνοντας τη σκυτάλη στον Ντέιβιντ Μόιες.

Υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή της Εβερτον οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη 12η θέση της πρέμιερ λιγκ, με αποτέλεσμα οι οπαδοί τους να αισθάνονται πιο πολύ από ποτέ τη νοσταλγία του ιστορικού ηγέτη τους.

Σε συνέντευξή του στο αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο PBS, ο Φέργκιουσον ρωτήθηκε για τα σενάρια περί αμφισβήτησης του Μόιες όπως και για το εάν κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να επιστρέψει στα γήπεδα.

«Δεν με ενδιαφέρει να ξαναγυρίσω στους πάγκους, ούτε να ασχοληθώ με τα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» απάντησε ένας από τους πιο διάσημους Σκωτσέζους. «Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια, εννοώ τον Ντέιβιντ Μόιες. Θα τα πάει πολύ καλά, διότι είναι καλός προπονητής», συμπλήρωσε.