Βαθμολογία

Αν. Καρδίτσας: Η συμμέτοχη όλων είναι επιβεβλημένη

Με ανακοίνωση της η Αναγέννηση Καρδίτσας κάλεσε τους φιλάθλους της στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας και να αγοράσουν μετοχές.
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως η τιμή της κάθε μετοχής είναι 20 ευρώ αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η διαδικασία για όποιον ενδιαφέρεται. Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας: «Τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ", γνωστοποιούν στο φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας ότι ξεκίνησε η διαδικασία κάλυψης του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ύψους 300.000 ευρώ σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρείας.

Οι φίλαθλοι της Αναγέννησης σε αυτήν την δύσκολη οικονομική περίοδο καλούνται για άλλη μια φορά να στηρίξουν έμπρακτα την ομάδα μας αγοράζοντας μετοχές και συμμετέχοντας έτσι στην προσπάθεια για τη δημιουργία της νέας Αναγέννησης. Η τιμή της κάθε μετοχής είναι 20 ευρώ.

Το μόνο πού πρέπει να κάνουν είναι να προσέλθουν σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και να κάνουν κατάθεση στον υπ' αριθμό 368/471011-89 λογαριασμό της Π.Α.Ε. ενός ποσού που αντιστοιχεί στις μετοχές που επιθυμούν να αγοράσουν. Στην συνέχεια με την απόδειξη της κατάθεσης πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της Π.Α.Ε. ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς για να δώσουν τα πλήρη στοιχεία τους προκειμένου να γραφούν στο μετοχολόγιο της.

Πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι μέτοχοι σε περίπτωση κερδών της εταιρίας δικαιούνται μέρισμα και επίσης δικαιούνται να παρίστανται στις Γενικές Συνελεύσεις της Π.Α.Ε. ώστε να ενημερώνονται και να παίρνουν μέρος στις αποφάσεις για όλα τα θέματα της ομάδας.

Είμαστε σίγουροι ότι το συναίσθημα και η λατρεία για τον σύλλογο θα αποτελέσει και πάλι τον οδηγό για κάθε φίλαθλο της Αναγέννησης. Η συμμέτοχη όλων μας στη κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ».