Βαθμολογία

Στην μεγάλη οθόνη οι Metallica (Video)

Η ταινία που τόσο ανυπόμονα περίμεναν οι φίλοι των Metallica έκανε πρεμιέρα στην Αμερική.

">http://

Από την μία, τους Metallica σε live εμφάνιση, με το πολυπληθές κοινό να παρακολουθεί εκστασιασμένο, και από την άλλη μεριά, την δράση ενός νεαρού να αποφύγει τους αστυνομικούς και τους διαδηλωτές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ιστορία ενός roadie, που είναι φανατικός οπαδός των Metallica και του ανατίθεται μία «αποστολή», να φέρει μία τσάντα στο συγκρότημα, που την χρειάζονταν πάρα πολύ. Και ο roadieαυτός, είναι τόσο φανατικός, που είναι διατεθειμένος να φέρει την αποστολή του εις πέρας, παρά όλες τις αντιξοότητες.

Ουσιαστικά, λοιπόν, το “Through the never” είναι μία ταινία που δείχνει ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό show των Metallica, γυρισμένο στο Vancouver του Καναδά κι εμβόλιμα παρουσιάζεται ένα ταξίδι μέσα στο χάος και την τρέλα, αυτού του roadie, ο οποίος αντιμετωπίζει φοβερές δυσκολίες, ένα τρομερό τρακάρισμα, συμπλοκές με αστυνομικούς, πολλούς κρεμασμένους ανθρώπους, βρέθηκε να τυλίγεται στις φλόγες, αλλά τελικά, κατάφερε να παραδώσει την περιβόητη τσάντα που του είχε ζητηθεί. Eνα μεγάλο ερώτημα που δημιουργήθηκε, είναι τι περιείχε αυτή η τσάντα, κάτι που δεν απαντάται στην ταινία.

Οι Metallica, όμως, είναι ένα συγκρότημα που ποτέ δεν ξεχνά και πιστεύω ότι το γεγονός ότι η ταινία προβλήθηκε στην Αμερική την ημέρα της επετείου 27 ετών από το θάνατο του Cliff Burton, όλο και κάποιον συμβολισμό θα περιέχει…

">http://

Πηγή: woop.gr