Βαθμολογία

Mήνυμα ενότητας από Σαμαρά στη Νέα Υόρκη

Την ανάγκη ενότητας και απομόνωσης των ακροτήτων υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Αντ. Σαμαράς, από τη Νέα Υόρκη, μιλώντας σε μέλη της ελληνικής κοινότητας. «Σαν πρωθυπουργός με ενδιαφέρει η ενότητα. Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς τον άλλο, να πιστεύεις στην βία, να είσαι ρατσιστής να προωθείς την ακρότητα. Γιατί τότε θα βρεις απέναντί σου τους Ελληνες, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα», σημείωσε ο κ. Σαμαράς μετά τον εκκλησιασμό του στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινκγκ της Νέας Υόρκης, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Δημήτριου.
Ο Πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι η Ελλάδα περνά δύσκολες ώρες, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μια νέα εποχή ευημερίας ξεκινά για την χώρα. Όπως ανέφερε, η Ελλάδα έχει διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής και είναι κοντά στην έξοδο από τον λαβύρινθο.
«Ο ελληνικός λαός γεύθηκε την πίκρα να μιλούν για έξοδο της χώρας από το ευρώ, να νιώθει ότι ήτταται σε όλα τα μέτωπα της οικονομίας. Με υπερηφάνεια και σοβαρότητα πέρασε τα δύσκολα. Κανείς δεν μιλά πια για Grexit», τόνισε, δηλώνοντας βέβαιος ότι η Ελλάδα «θα είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη».

Πηγή: ΑΜΠΕ