Βαθμολογία

Δύο στα δύο για τον Οικονόμο

Ο Οικονόμος πέρασε νικητής και στη 2η αναμέτρησή του με τον ΠΑΣ Πρέβεζας (τον είχε κερδίσει με σκορ 0-3 πριν 2 εβδομάδες σε αγώνα κυπέλλου), κερδίζοντας το αντίπαλο συγκρότημα την Κυριακή 29/9 σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (2ος όμιλος) με σκορ 1-2.

Το συγκρότημα της Τσαριτσάνης δυσκολεύτηκε τούτη τη φορά να επιβληθεί επί του μαχητικού του αντιπάλου, που είχε σαφώς διαφορετική εικόνα από εκείνη της συνάντησης για το κύπελλο.

Οι παίχτες του Κ. Κατσάρα μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι, προσπάθησαν αρκετά και κατάφεραν τελικά να αποσπάσουν τους 3 βαθμούς της νίκης, κάτι που τους ανεβάζει την ψυχολογία και τους δίνει περισσότερη αισιοδοξία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, που μόλις πριν 2 αγωνιστικές άρχισε.

Ο Οικονόμος μετά από 2 συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις, υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή (3η αγωνιστική) τον Κεραυνό Θεσπρωτικού στην Τσαριτσάνη, για πρώτη φορά σε επίσημο ματς εφέτος, μπροστά στο φίλαθλο κοινό του.

Η κούραση και η ταλαιπωρία των 5 ωρών αυθημερόν ταξιδιού (+5 ώρες επιστροφής) δεν στάθηκαν εμπόδιο στους «Πράσινους», οι οποίοι έδειξαν πως έχουν τσαγανό και θέληση να καταφέρουν σημαντικά πράγματα εφέτος. Ήδη φιγουράρουν με 6 βαθμούς στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου μαζί με την ΑΕΛ και τον Πυρσό Γρεβενών.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης προηγήθηκε στο σκορ (0-1) από το 18΄ με εύστοχη κεφαλιά του Χάμου, ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πρικάκης. Στο 66΄ ο Οικονόμος διπλασίασε τα τέρματά του (0-2) με απευθείας χτύπημα φάουλ του Κουμπούρα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 70΄ (1-2) καθώς επίσης σημείωσαν 2ο τέρμα στο 96΄ που όμως δεν μέτρησε.  

Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κ Μάντζιος, Παπαδημητρίου και Ράπτη (Ηπείρου).

Ο τεχνικός του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας παρέταξε την ομάδα με την παρακάτω σύνθεση: Νούσιας Π., Πρικάκης, Κολιός, Κουμπούρας, Καλπίας, Σκλάβος, Κουρδής, Χάμος, Καραγκούνης (68΄ Ματούλας), Γκουντρουμπής (82΄ Καρακώστας), Κωστούλας(58΄ Κουλτσιάκης).