Βαθμολογία

Χαμογέλασε στο τελευταίο 15λεπτο...

* ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ-ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗ, Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ

Την πρώτη του φετινή νίκη πανηγύρισε ο Δωτιέας Αγιάς, καθώς επιβλήθηκε στο τοπικό ντέρμπυ του ΑΣ Πυργετού με 2-0 χάρις σε τέρματα που σημειώθηκαν στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης. Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από παιχνίδι κέντρου, ενώ δεν έλειψαν οι δυνατές μονομαχίες που απέφεραν πριν την ανάπαυλα και τις έξι από τις επτά συνολικά κίτρινες κάρτες που χρειάστηκε να δείξει ο διαιτητής.
Στο διάστημα αυτό, οι Αγιώτες είχαν μία πολύ καλή στιγμή στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Τζιόλα, ενώ στο 40' εκτελώντας φάουλ ο Πετρουζέλης έστειλε την μπάλλα με περίεργη τροχιά στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων που, ενδιάμεσα, στο 23' είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Ζαφειρίου.
Με κλασσική ευκαιρία για τους γηπεδούχους ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο (Τσατσαλίδης 46'), ενώ στο 73' σουτ του Νάστα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Μάλτζαρη.Αμέσως μετά ο Μπαταβάνης εξουδετέρωσε σε κόρνερ επικίνδυνη κεφαλιά του Τσιρογιάννη αλλά από την εκτέλεση του Λώττα ο Τσιρογιάννης με νέα κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (75' 1-0).
Στο 85' ο Καραβασίλης σπατάλησε την δυνατότητα να διεκδικήσει την ισοφάριση και στο 87' ο αρχηγός του Δωτιέα και προ διετίας παίκτης του Πυργετού Τσατσαλίδης με ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Πυργετινοί από το 81' αγωνίζονταν με δέκα παίκτες, καθώς είχαν ήδη γίνει οι τρεις αλλαγές και αποχώρησε τραυματίας ο Νάστας.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Βολιώτη διαιτητή Β' Εθνικής Μανώλη Σκουλά με βοηθούς τους συμπολίτες του Χρήστο Τσιγγινέ-Θωμά Τασιόπουλο.Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Καλφούντζος (32'), Ψωμολιάς (35'), Καρλιάμπας (37'), Πότσης (39'), Γούτος (45' + 1'), Λώττας (45' + 2') και Πετρουζέλης (63').
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Αντωνίου):Μάλτζαρης, Καρλιάμπας, Γούτος, Τσιανάκας, Πολύζος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης (88' Σιμούλης), Ντακούλας, Λώττας, Τζιόλας (63' Τσιρογιάννης), Κατσίκης (70' Ν.Δ.Λούγκος).
ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Νίκος Αργυρούλης):Αγριόδημος (46' Μπαταβάνης), Ψωμολιάς (79' Σάββας), Καλφούντζος, Πότσης, Μαντζαφούλης, Περήφανος, Νάστας, Διβανές, Βελετάνης, Ζαφειρίου, Καψιώχας (63' Καραβασίλης).