Βαθμολογία

Βενγκέρ: Για πάντα πιστός στην Άρσεναλ

Συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον πάγκο της Άρσεναλ μέχρι το τέλος της προπονητικής του καριέρας ετοιμάζεται να υπογράψει ο Αρσέν Βενγκέρ.
Αν και την 1η Οκτωβρίου ο Αλσατός τεχνικός συμπληρώνει 17 συνεχόμενα χρόνια στο τιμόνι των «κανονιέρηδων», ο ίδιος θεωρεί ότι ο κύκλος του στους Λονδρέζους δεν έχει κλείσει. «Πέρασαν 17 χρόνια, δεν ξέρω κι εγώ πως πέρασαν», είπε ο Βενγκέρ και συνέχισε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη για το σύλλογο διότι σε όλα αυτά χρόνια είχαμε καλές και κακές στιγμές, αλλά πάντοτε οι άνθρωποι που το διοικούσαν μου έδειχναν την εμπιστοσύνη τους και μου έδιναν τη δυνατότητα να κάνω τη δουλειά μου όπως εγώ ήθελα. Λόγω αυτής της στήριξης βρίσκομαι εδώ.
«Απέρριψα πολλές προτάσεις γιατί εκτιμώ αυτό που έχω εδώ και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ποτέ να μείνω τόσο καιρό εδώ. Όμως ειλικρινά θα ήθελα να μείνω για πάντα στην Άρσεναλ, γιατί αυτό θα σήμαινε πως είμαι αθάνατος. Και δεν είμαι αφελής για να το πιστεύω αυτό. Όσο είμαι εδώ, πάντως, θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για αυτή την ομάδα, γιατί την αγαπώ», πρόσθεσε.