Βαθμολογία

Σούπερ Πανηλειακός με το καλημέρα

Με τον ιδανικότερο τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ο Πανηλειακός! Οι Πυργιώτες την Παρασκευή επικράτησαν, στο εθνική γήπεδο Μεγάρων, 1-2 του Βύζαντα, για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην δεύτερη κατηγορία. Στο 5' ο Νάστος εκτέλεσε με πάσα ένα φάουλ και ο Κωνσταντινίδης με έξυπνο πλασέ έγραψε το 1-0 «παγώνοντας» τους γηπεδούχους.
Ο Πανηλειακός εκμεταλλευόμενος τα πολλά αμυντικά κενά του Βύζαντα, βγήκε γρήγορα στην κόντρα με τον Καλαϊτζίδη, ο οποίος αφού πήρε με το στήθος υπέροχα την μπάλα μπροστά του, σούταρε από διαγώνια θέση δυνατά και έγραψε το 2-0 στο 20’.
Ύστερα από αυτό το δεύτερο τέρμα, οι παίκτες του Βύζαντα, που μέχρι εκείνη την στιγμή απλά παρακολουθούσαν τους αντιπάλους να κάνουν το παιχνίδι τους, ξύπνησαν! Αφού λοιπόν απείλησαν στο 42' με τον Γκαϊδαρτζή, ο οποίος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το τραγικό λάθος του Πίτκα, κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο φινάλε του πρώτου μέρους, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αρναρέλη.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Αντώνης Αυλωνίτης): Λούκιτς, Ταμπάκης, Μανδύλης, Παπαευθυμίου, Γιάντριτς, Μπέλερης (46' Δημόπουλος), Ιερόθεος Μαζιώτης, Αρναρέλης, Γκαϊδαρτζής, Νικολέτος (74' Αλέξανδρος Μαζιώτης), Λέκκας (50' λ.τρ. Σπανός).
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πίτκας, Θωμόπουλος, Σαραμαντάς, Λίτσος, Κοτσώνης, Λιόσης, Πίγκλα (81' Χαλούλος), Νάστος, Μπιντάνγκ, Κωνσταντινίδης (86' Σταματής), Καλαϊτζίδης (74' Μαρτίνος).