Βαθμολογία

Γειτονικό ντέρμπι στη Γιάννουλη

Η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πέραν των άλλων σημαντικών αναμετρήσεων, περιλαμβάνει και το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στη Δήμητρα Γιάννουλης και το Σμόλικα Φαλάνης, ένα παιχνίδι που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον φιλάθλων, παραγόντων, προπονητών και παιχτών και που έχει βαθμολογική σημασία και για τους 2 αντιπάλους.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την μεγάλη σε εύρος σκορ (4-7) εκτός έδρας νίκη επί του Όλυμπου – Μύτικα Καλυβίων, φιλοδοξώντας να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα, που θα τους δώσουν προβάδισμα στην κούρσα του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχασαν με το βαρύ 0-5 σκορ στην έδρα τους από την ΑΕΔ Νίκαιας, θέλοντας να κερδίσουν προφανώς μέρος από το χαμένο βαθμολογικό έδαφος.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο προπονητής της Γιάννουλης Γιάννης Μπουρνάκας και ο πρωταγωνιστής των τελευταίων παιχνιδιών της ομάδας Στέλιος Πατσιωτός, δήλωσαν στο Athleticlarissa:

Γιάννης Μπουρνάκας: «Βλέπουμε αγώνα τον αγώνα ξεχωριστά, καθότι το κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του. Θεωρώ πως θέλουμε ακόμη δρόμο και χρόνο για να σταθεροποιηθούμε σαν ομάδα, παρότι ξεκινήσαμε θετικά στο πρωτάθλημα, με 2 νίκες εκτός και 1 ισοπαλία εντός έδρας. Η εικόνα που παρουσιάσαμε γενικά στα 6 επίσημα ως τώρα παιχνίδια (3 στο πρωτάθλημα, 2 στο κύπελλο και 1 στο σούπερ καπ), μας ικανοποιεί, χωρίς ωστόσο να μένουμε εδώ και να εφησυχάζουμε, επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο, που σίγουρα επιθυμούμε αυτό να έχει διάρκεια.

Η απώλεια των 2 βαθμών με τα Φάρσαλα μας πίκρανε κάπως, παρόλα αυτά ο χρόνος δουλεύει για την ομάδα, στην οποία πιστεύουμε και θέλουμε να τη δούμε ψηλά.

Δεν ξεχνάμε όσοι αποτελούμε αυτή την ομάδα ότι είμαστε ένα νέο σύνολο που χρειάζεται πίστωση χρόνου για να αποδώσει αυτό που σίγουρα μπορεί. Θα υπάρξουν στην πορεία αναλαμπές, οι οποίες πιστεύω πως γρήγορα θα ξεπεραστούν, χωρίς να μας αποκλίνουν από το στόχο. Θα ήταν εγωιστικό από την πλευρά μας να θεωρήσουμε από τώρα ότι θα είμαστε εμείς οι πρώτοι που θα κόψουμε το νήμα. Τόσο ο Φαλανιακός όσο και τα Φάρσαλα αποτελούν  ικανά ανταγωνιστικά σύνολα, καθώς κράτησαν το βασικό κορμό των παιχτών τους και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Το πρωτάθλημα θα κριθεί κυρίως μετά το Δεκέμβρη και θα κλίνει προς το μέρος της ομάδας που μέχρι τότε θα αντέξει περισσότερο την πίεση και τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν μπροστά της. Περιμένουμε το Σμόλικα την Κυριακή, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα, αποβλέποντας σε νικηφόρο αποτέλεσμα».

Στέλιος Πατσιωτός: «Τα παιχνίδι της Κυριακής με το Σμόλικα θεωρώ πως θα είναι δύσκολο, καθώς οι αντίπαλοι προέρχονται από αρνητικό γι αυτούς αποτέλεσμα και θα θέλουν να καλύψουν την απώλεια βαθμών από το μας με τη Νίκαια.

Εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, όπως άλλωστε κάνουμε για όλα τα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σοβαρά και υπεύθυνα, επιδιώκοντας τους 3 βαθμούς της νίκης και ανεξάρτητα της κατάστασης που βρίσκεται ο αντίπαλος. Σεβόμαστε και υπολογίζουμε την κάθε ομάδα με την οποία αγωνιζόμαστε και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή.

Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, θεωρώντας πολύ σημαντική την παρουσία του στην προσπάθεια που κάνουμε για να φθάσουμε την ομάδα της Γιάννουλης ψηλά.

Προσωπικά είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα μου. Εύχομαι τέλος να γίνει την Κυριακή ένα πολύ καλό και καθαρό παιχνίδι, το οποίο να χαρούν μαζί με μας και όλοι οι φίλαθλοι».