Βαθμολογία

Συνεχίζει το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα ο Οικονόμος

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο Οικονόμος δίνει την 2η φετινή του μάχη στο πρωτάθλημα για το 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας πάλι εκτός έδρας την ομάδα της Πρέβεζας, την οποία συνάντησε πριν 2 εβδομάδες κατά την 1η αγωνιστική για τη 1η φάση του κυπέλλου και κέρδισε με σκορ 3-0. Το συγκρότημα της Τσαριτσάνης την προηγούμενη Κυριακή, στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έπαιξε στην Καστοριά με τον Κάστορα, επί του οποίου επικράτησε με 2-0, δείχνοντας οι παίχτες του Κώστα Κατσάρα πολύ καλά αγωνιστικά σημεία, με κύρια χαρακτηριστικά την ταχύτητα και τη δύναμη της ομάδας σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, ο ψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Λάζος Κουμπούρας δήλωσε στο athleticlarissa.gr για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας καθώς και το μεθαυριανό παιχνίδι: «Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα σε κύπελλο και πρωτάθλημα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Αποτελεί αρνητικό στοιχείο κυρίως για τον κόσμο μας, που δείχνει μεγάλη αγάπη για την ομάδα, να παίζουμε για 3η συνεχόμενη φορά εκτός έδρας και μάλιστα πολλά χιλιόμετρα μακριά, με συνέπεια να μη μπορούν να μας δουν οι φίλαθλοι της Τσαριτσάνης.

Εκείνο που μας χαρακτηρίζει ως τώρα και που έχει περάσει στη συνείδηση όλων μας, είναι η σοβαρότητα και η πειθαρχία που έχουμε, σε συνδυασμό με τη θέληση για διάκριση τόσο σαν άτομα αλλά και σαν σύνολο περισσότερο. Βλέπουμε το ίδιο όλα τα παιχνίδια είτε αυτά θεωρούνται εύκολα είτε δύσκολα. Παρότι στην Πρέβεζα, για τον αγώνα του κυπέλλου κερδίσαμε εύκολα, δεν θα πάμε εκεί με άνεση, το αντίθετο μάλιστα, θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο εξίσου δυνατά και σοβαρά, όπως κάναμε στο παιχνίδι με τον Κάστορα και καθώς τον έχουμε κάπως διαβασμένο, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, αποσπώντας τους 3 βαθμούς, οι οποίοι σίγουρα θα φανούν πολύτιμοι στην γενική συγκομιδή βαθμών και αποτελεσμάτων που χρειαζόμαστε.

Έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας όλα τα παιδιά, εμπιστευόμαστε τον προπονητή μας και εκείνος μας εμπιστεύεται και πιστεύω πως θα διαγράψουμε καλή πορεία στη συνέχεια».