Βαθμολογία

Παίκτης της ΚΠΡ ο Σεβαντόν

Με τη φανέλα της ΚΠΡ μέχρι τον Ιανουάριο τουλάχιστον θα αγωνίζεται ο Χαβιέρ Σεβαντόν. Ο Ουρουγουανός διεθνής δεν είχε ανανεώσει με τη Λέτσε και καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού προπονείτο με τη Λονδρέζικη ομάδα. Οι τραυματισμοί του Μπόμπι Ζαμόρα και του Άντι Τζόνσον δεν άφησαν άλλη επιλογή στον Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος κράτησε τον έμπειρο επιθετικό δίνοντάς του συμβόλαιο που εκπνέει την παραμονή των Χριστουγέννων.
Ο τεχνικός των "χουπς" δήλωσε:"Με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε δεν είχαμε πολλές επιλογές. Ο Χαβιέρ έχει περάσει καιρό μαζί μας και έχει ενσωματωθεί στην ομάδα σωστά. Έχει πολύ καλές περγαμηνές και θα μας δώσει μια έξτρα επιλογή στην επίθεση." Ο 33χρονος από τη μεριά του, με θητεία, εκτός των άλλων, σε Μονακό και Σεβίλλη, εμφανίσθηκε ιδιαιτέρως χαρούμενος για τη νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία:"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, δουλεύοντας με έναν πολύ καλό προπονητή και με μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Αγγλία. Έχω σκοράρει σε όλη την Ευρώπη και έχω αυτοπεποίθηση ότι θα συνεχίσω το ρεκόρ μου στην ΚΠΡ. Έχω μεγάλη θέληση να κερδίσω και δεν μπορώ να περιμένω να κάνω τους φιλάθλους να με αγαπήσουν."