Βαθμολογία

Εκπληκτική χημεία στην Μικτή Παίδων ΕΠΣΛ

Μια νέα χρονιά ξεκινάει και για την Μικτή Παίδων του Νομού μας, με τις φιλοδοξίες να είναι αρκετές για τα ποδοσφαιρικά νιάτα, που θα αποτελέσουν σίγουρα το μέλλον του λαρισινού ποδοσφαίρου. Προπονητής στην φετινή προσπάθεια της ομάδας, θα είναι ο κύριος Αχιλλέας Μαστοροδήμος, ένας άνθρωπος με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνει, αλλά και έμπειρος στην συνεργασία με παίκτες μικρής ηλικίας.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το έργο που παράγεται, άλλωστε, φαίνεται κι από τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας, δηλαδή τα φιλικά. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης, στις εγκαταστάσεις «New Camp», οι Παίδες του Νομού κατάφεραν να κερδίσουν αντίστοιχη ομάδα από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ με το εντυπωσιακό 7-0, ενώ αρκετές ήταν και οι χαμένες ευκαιρίες, καθώς η Μικτή είχε και τρία δοκάρια.

Το σκορ άνοιξε ο Μηνάς στο 20ο λεπτό, μετά από τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, για να πάρουν σειρά οι Καλύβας και Βάνης, με τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 3-0 υπέρ της Μικτής. Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα ήταν ανάλογη, με τους Ζιάκα και Κυρίτση να σκοράρουν, όπως επίσης και ο Ματθαίος, που βρήκε δίχτυα δύο φορές.

Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε, αλλά και φέτος οι Παίδες της Λάρισας θα είναι μια δυνατή ομάδα που θα προσπαθήσει να διακριθεί στον Όμιλό της, παίζοντας ταυτόχρονα καλό ποδόσφαιρο.

Μικτή Παίδων ΕΠΣΛ(Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Παπαδημητρίου, Μπαμπατζιάς, Χαλάτσης, Ροντούλης, Κωφός, Κυρίτσης Ι., Καλύβας, Πατσιούρας, Μηνάς, Βάνης, Κουτσιανούλης.

Επίσης αγωνίστηκαν: Κανταρίνος, Κακάνης, Μπατζέλας, Τόπης, Κυρίτσης Αθ., Κατσαρός, Ματθαίος, Κάτσης, Θεοχάρης, Κουσιάς, Ζιάκας.