Βαθμολογία

Σύντομα στην ανακρίτρια πέντε άτομα

Στην ταυτοποίηση πέντε προσώπων που συνoμίλησαν με τον Γιώργο Ρουπακιά πριν και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, προχώρησε η αστυνομία. Κατά πληροφορίες, τα πέντε άτομα που ταυτοποιήθηκαν ότι επικοινώνησαν με τον Γ.Ρουπακιά λίγο πριν ή λίγο μετά τη δολοφονία Φύσσα θα κληθούν σύντομα από την ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση προκειμένου να καταθέσουν.
Παράλληλα, άτομο το οποίο φέρεται να γνωρίζει εκ των έσω στοιχεία για τη δράση της Χρυσής Αυγής και εμφανίζεται διατεθειμένο να καταθέσει όσα γνωρίζει στη Δικαιοσύνη, εντοπίστηκε στο πλαίσιο της σχετικής έρευνας της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.
Εν τω μεταξύ, το απόγευμα της Τρίτης αρχίζει η κατάθεση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των κομμάτων της Βουλής και κυρίως όσων έκαναν σχετικές καταγγελίες. Μεταξύ αυτών ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου, η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης και Μανώλης Γλέζος.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γλέζος παρέδωσε συμπληρωματικό φάκελο για τη δράση της Χρυσής Αυγής στον Νίκο Δένδια ο οποίος εστάλη από τοπν υπουργό Δημόσιας Τάξης στον αντεισαγγελέα Χαράλαμπο Βουρλιώτη. Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Βουρλιώτης δέχεται από το πρωί στο γραφείο του μάρτυρες για τις 33 υποθέσεις της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών και δημοσιογράφους, που έχουν ασχοληθεί με τη δράση της οργάνωσης. Πληροφορίες τονίζουν ότι η δικαστική έρευνα, που διεξάγεται σε ανώτατο επίπεδο, θα ολοκληρωθεί ταχύτατα.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ