Βαθμολογία

Ο Μπενζεμά πλήρωσε 8.000 ευρώ για δύο βραδιές με μία τρανσέξουαλ

Σε νέο σεξουαλικό σκάνδαλο πρωταγωνιστεί ο Καρίμ Μπενζεμά. Σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα Sudinfo.be ο γάλλος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωσε 8.000 ευρώ για να συνευρεθεί σεξουαλικά δύο βραδιές με την τρανσέξουαλ Βικτόρια Ντορβάλ.

Η Βικτόρια, που ήταν Τζόνι πριν από πέντε χρόνια, λέει στην ιστοσελίδα ότι με τον Μπενζεμά συναντήθηκε στα εγκαίνια μιας μπουτίκ στο Παρίσι όπου ήταν και η κοινή τους φίλη Ζαχία, με την οποία είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή ο Μπενζεμά επί χρήμασι όταν ακόμη ήταν ανήλικη και η υπόθεση έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Ο Γάλλος έδωσε στην Ντορβάλ 2.000 ευρώ για να του προσφέρει τις υπηρεσίες της ενώ ακολούθησε και δεύτερο ραντεβού, για το οποίο ο Μπενζεμά πλήρωσε 6.000 ευρώ. «Γνώριζε για την εγχείρησή μου, αλλά μου είπε ότι δεν τον ενοχλεί. Μάλιστα είπε ότι είναι ακόμα καλύτερα από το να έρθει σε επαφή με μία νεαρή γυναίκα», είπε η Ντορβάλ.

Η 29χρονη τρανσέξουαλ υποστηρίζει επίσης ότι είχε σεξουαλική συνεύρεση και με τον ράπερ φίλο του Μπενζεμά, Μπούμπα, αντί 3.000 ευρώ. Ο μάνατζερ του Μπούμπα την υποχρέωσε να υπογράψει συμβόλαιο που της απαγόρευε να πει οτιδήποτε για εκείνη τη βραδιά στα ταμπλόιντ.