Βαθμολογία

Παραλειπόμενα από την αναμέτρηση του Κάστορα με τον Οικονόμο

Σημαντική χαρακτηρίζουν τη νίκη στην Καστοριά οι άνθρωποι του Οικονόμου, καθώς θεωρούν ότι η ομάδα του Κάστορα αποτελεί πολύ καλό σύνολο στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και συνεπώς μια δύσκολη έδρα, που θα κόψει βαθμό ή βαθμούς από αντιπάλους.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Ο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, μέσος του Οικονόμου Γιώργος Κουρδής, δηλώνει στο Athleticlarissa για το παιχνίδι: «Καταφέραμε και πήραμε τους 3 βαθμούς της νίκης από έναν αντίπαλο που μόνο εύκολος δεν θεωρείται. Οι παίχτες του Κάστορα μας πίεσαν αρκετά στο 1ο 20λεπτο του αγώνα και ακόμη μας έπαιξαν δυνατά στις αρχές του δεύτερου μέρους, προσπαθώντας να μας ισοφαρίσουν. Εμείς βασιστήκαμε στη δύναμη και την ταχύτητα, μην εγκαταλείποντας την προσπάθεια για τη νίκη μέχρι και το 90΄.

Είχαμε στο παιχνίδι καλύτερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους, αξιοποιώντας τις 2 από αυτές καθώς θεωρώ πως και στην περίπτωση της φάσης του 36΄, με την κεφαλιά του Χάμου και την προβολή του Κωστούλα, η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος και έπρεπε να μετρήσει σαν γκολ. Παρόλα αυτά και πάνω από όλα, η νίκη ήταν δίκαιη και αντανακλά απόλυτα στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλα τα παιδιά να πετύχουμε τους στόχους μας. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον αντίπαλο για το καθαρό του παιχνίδι. Συνεχίζουμε το δύσκολο πρόγραμμα με άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Πρέβεζα την ερχόμενη Κυριακή, συμπληρώνοντας 3 διαδοχικές αγωνιστικές (2 για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο) μακριά από την Τσαριτσάνη. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν αρκετά χιλιόμετρα για να μας δουν και να ενθαρρύνουν την προσπάθειά μας, ας κάνουν λίγη ακόμη υπομονή μέχρι να μας καμαρώσουν στην έδρα μας».

Ο προπονητής του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ανέφερε: « Μπήκαμε με το δεξί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στην αρχή του παιχνιδιού τόσο από την πίεση των γηπεδούχων όσο και από τον κακό αγωνιστικό χώρο, που πήρε ώρα στους παίχτες μου μέχρι να προσαρμοστούν. Ισορροπήσαμε στη συνέχεια, σταθήκαμε κάποιες στιγμές τυχεροί και σίγουρα δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, αξιοποιώντας με τον πιο απόλυτο τρόπο 2 ευκαιρίες. Μετά το 2-0 φάνηκε πως το ματς είχε πάρει θετική για μας τροπή, αφού και οι αντίπαλοι  εγκατέλειψαν την όποια προσπάθεια. Συνεχίζουμε με στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία».

Μετά τον αγώνα, ο τεχνικός του Κάστορα Πέτρος Τσούκλης, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από το πόστο του προπονητή, κάτι το οποίο θα συζητήσει σήμερα με τη διοίκηση του σωματείου.

Πριν την αναχώρηση για την Καστοριά, η αποστολή του Οικονόμου γευμάτισε σε ταβέρνα της Τσαριτσάνης, σε μια κίνηση από πλευράς διοίκησης να διατηρηθεί το πολύ καλό κλίμα που διέπει τις σχέσεις όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα.