Βαθμολογία

To πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Πυργετός

Με το ...αριστερό ξεκίνησε ο ΑΣ Πυργετού την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ένωση Αποστόλου Παύλου που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, στο 7' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαρηγιαννίδη ο Τσακαλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαταβάνη, διαμορφώνοντας  - όπως έμελλε να φανεί αργότερα - το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα πλησίασαν πολύ κοντά σ' ένα δεύτερο γκολ αλλά το σουτ του Καφέ στο 27' αποκρούστηκε αρχικά από το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη οι Πυργετινοί ανέβασαν τον ρυθμό τους αλλά - παρά την αγωνιστική τους διάθεση - δεν κατάφεραν να φθάσουν, έστω, στην ισοφάριση, ενώ στις καλύτερες στιγμές τους ο Καραβασίλης (68') και ο Νάστας (75') δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα Μαλέσιο.

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία του κ. Παπαργυρίου (Πιερίας) με βοηθούς τους κ.κ. Γιαμούζη-Θεοδώρου.

ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Νίκος Αργυρούλης): Μπαταβάνης, Περήφανος, Καλφούντζος, Ψωμολιάς, Μαντζαφούλης, Πότσης, Νάστας, Αργύρης (79' Ζιώγας), Διβανές, Ζαφειρίου (76' Γκαραλιάκος), Βελετάνης (63' Καραβασίλης).

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (Λεωνίδας Μπίλης): Μαλέσιος, Γρ.Ηλιάδης, Τριανταφυλλίδης (63' Κωτσιόπουλος), Συμεωνίδης, Σαλέπης, Γεωργίου, Αντ.Ηλιάδης (88' Μάλτος), Πιέτρα, Καφές (56' Βούλγαρης), Τσακαλίδης, Σαρηγιαννίδης.