Βαθμολογία

Ιδανικό ποδαρικό για τον Μαχητή Τερψιθέας

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Τερψιθέας, στο πρώτο της παιχνίδι στην Γ΄Εθνική, καθώς κατάφερε να κερδίσει μέσα στο γήπεδο της Νεάπολης την Χαλκίδα με σκορ 2-1. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Σταυροθεόδωρου, ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι και έφτασαν έτσι σε μια δίκαιη νίκη.

Το σκορ για την ομάδα της Τερψιθέας, το άνοιξε ο Μαλάκος στο 33’, μόλις τρία λεπτά αφ’ ότου μπήκε στο παιχνίδι, στην θέση του τραυματία Νικούλη. Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Νομού μας, ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από φάουλ του Κυριάκου, ο Κρεβατάς έπιασε μια κεφαλιά κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με το σκορ να είναι 2-0 υπέρ του Μαχητή. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα της Χαλκίδας, ήταν να μειώσει στο 84’ με τον Ευσταθίου, που έπιασε ένα σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μπρέλλα, αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μαχητής Τερψιθέας(Ν. Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Ντούγκος(64’ Λιλολάρι), Παγκαρλιώτας, Μπουροζίκας, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μολάς, Νικούλης(30’ Μαλάκος λ.τ.), Σαββίδης(83’ Αθανασίου), Κρεβατάς.

Χαλκίδα(Παναγιώτης Τοκπασίδης.): Σουτζόγλου, Πετσής, Μπαλαμπάνης, Καράμπας, Γκαράνης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Ναουμίδης, Γκιόκας, Βαλκάνος(62’ Κάϊφα), Τσαλμάς(77’ Κάφας).