Βαθμολογία

Παναγόπουλους: Συγχαρητήρια σε όλους (Video)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΛ – Άγιος Θωμάς 5-0, ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε για το ματς.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο μας που μας στήριξε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ ότι μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο σήμερα. Είχαμε επτά κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά για μία ακόμη φορά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς από πολύ νωρίς. Στα αποδυτήρια συζητήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και δείξαμε μία εικόνα που μας κάνει να χαμογελάμε ως και σήμερα το βράδυ, αφού από αύριο πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μετά από το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Άγιο Θωμά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

-Υπάρχει κάποιο στοιχείο στην απόδοση της ομάδας από το οποίο δεν μείνατε ευχαριστημένος;

«Τακτικά θεωρώ ότι κάναμε κάποια λάθη, αλλά μην ξεχνάμε ότι μόλις ολοκληρώσαμε την τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας και είχαμε κάποιες στιγμές αδράνειας. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτές τις αδυναμίες».

-Θεωρείται ότι οι χαμένες ευκαιρίες είναι θέμα άγχους ή ότι χρειάζεται κάποιος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει ώστε αυτές οι φάσεις εύκολα να γίνονται γκολ;

«Όχι, τίποτε από τα δύο. Νομίζω ότι το άγχος το έχουμε μετατρέψει σε κίνητρο δικό μας. Είναι στιγμές πάντως που δεν μπαίνει ένα γκολ, όσο εύκολο και αν είναι. Εμείς μέσα στην ομάδα βιώνουμε όλη την εβδομάδα πολύ έντονα αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Δεν νομίζω ότι αυτό λέγεται άγχος, ίσως κάπως αλλιώς. Θα μας άρεσε, πάντως, να σκοράρουμε νωρίς για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη».

">http://