Βαθμολογία

Ακόμα βάζουν γκολ!!!

Έντεκα γκολ (!!!) σημειώθηκαν στην αναμέτρηση που διεξήχθη στα Καλύβια, εκεί όπου η Δήμητρα Γιάννουλης ξεπέρασε το εμπόδιο του Μύτικα/Ολύμπου με σκορ 4-7.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με δύο τέρματα (Φτίκας 10’, Καϊμακάμης 18’). Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 25΄μείωσαν με τον Πατσιωτό, στο 17’ ο Σπανός έκανε το 2-2 και στο 32’ ο ίδιος πάλι παίκτης έδωσε το προβάδισμα για τη Δήμητρα

Λίγο πριν το τέλος του πρώτο μέρους, οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-3 με τον Φτίκα. Η Δήμητρα προηγήθηκε με τον Πατσιωτό στο 53’ και στο 59’ ο Μανάκας έκανε το 3-5, για να μειώσει στο 63’ Καϊμακάμης (4-5). Στη συνέχεια ο Πατσιωτός με δύο δικά του γκολ κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 4-7.

Μύτικας/Όλυμπος (Δοδοντσάκης): Μάνος, Παπαδήμος, Σιαμάτρας (55’ Παζώλης), Κουτσογιάννης (70’ Μητούλας), Γεωργούλας, Πουρουτίδης, Μπολίκα (75’ Φουρκιώτης), Ράμμος, Καϊμακάμης, Μπούνα, Φτίκας.

Δήμητρα Γιάννουλης (Μπουρνάκας – Μπακογιάννης): Γκικούδης, Φατούρας, Τέγος (78’ Κουρούτσαλης), Σουφχάρας (23’ Σπανός), Εμμανουήλ, Μανάκας, Θώμος, Κορατέλας, Μπαρούτας, Μακανίκας (70’ Παναγιωτίδης), Πατσιωτός.