Βαθμολογία

Ματς πολλών ανατροπών στον Παραπόταμο

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε η ομάδα του Αβέρωφ, μέσα στον Παραπόταμο, απέναντι στον τοπικό Κεραυνό, αφού κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-4. Οι γηπεδούχοι, έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ, όταν στο 10’ ο Ελευθέρογλου έκανε το 0-1, ωστόσο κατάφεραν να απαντήσουν δυο λεπτά αργότερα, με τον Τριαντάφυλλο Σερίφη.

Από εκεί και μετά είχαμε την πρώτη ανατροπή, αφού με την συμπλήρωση του ημιώρου, ο Παππάς έκανε το 2-1, για τον Παραπόταμο, που κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 35’ με τον Κανταρίνο και να πάει με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Αβέρωφ όμως, έκανε την μεγάλη αντεπίθεση και κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά να φέρει και το ματς στα ίσια. Συγκεκριμένα, ο Βαΐτσης μείωσε και ο Μπάρδας κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι, για να έρθει στο 80’ ο Ταρταμπούκας και να πετύχει το γκολ, που διαμόρφωσε την τελική ανατροπή και το 3-4.

Κεραυνός Παραποτάμου (Κώστας Μπακατσής): Ρουτζέρο, Δελητζάνης (80′ Αβραμούλης), Δαλακώνης, Σαρρής, Ζιούστης, Παππάς, Βασίλεβ, Κανταρίνος Θ., Σαΐτης (67′ Ναίμ), Σερίφης Τρ., Κουκουτσέλος (52′ Τζανέκας)

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Γιάννης Αλεξούλης): Παζιάνας, Καφφές, Μιχαήλ, Ελευθέρογλου (88′ Κίτσιος), Κλεισιάρης, Καψάλης (36′ Περδίκης), Μητρακούλης, Μπάρδας, Βαΐτσης, Τσιρβούλης, Ταρταμπούκας (84′ Βλασίδης)