Βαθμολογία

Νίκαια πέντε αστέρων

Με σκορ 0-5 κατάφερε να περάσει θριαμβευτικά η ΑΕΔ Νίκαιας, μέσα από την Φαλάνη, όπου αντιμετώπισε τον Σμόλικα και να πάρει έτσι όχι μόνο ένα σπουδαίο τρίποντο, αλλά και μια νίκη που ανεβάζει το ηθικό για την συνέχεια, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Σμόλικας είναι μια από τις δυνατές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. Μόλις στο 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γαρυφαλλόπουλο και έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους. Στο 13’ ο Χρηστίδης έγραψε το 0-2, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ήρθε και η σειρά του Σβερκούλη να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55’ ο Μπούκας έκανε το 0-4, ενώ το κερασάκι στην τούρτα, το έβαλε στο 65’ και πάλι ο Σβερκούλης ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι για την ομάδα του.

Σμόλικας Φαλάνης (Μιχαλές): Κουσιάς, Ρούμπος, Αντωνίου, Νεστορίδης, Κουκούλης, Κόκρας (46′ Τανάγιας Χρ.), Κολοβός, Λιάκος, Λιάνος (46′ Πατσής), Καλούσης (65′ Δάσσιος), Μπαρούτας.

ΑΕΔ Νίκαιας(Ζιάκας): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Καραμπούζης, Χονδρονάσιος, Ανδρέου(73’ Ακρίβος), Στατήρης, Σβερκούλης, Μπακαρτζής, Γαρυφαλλόπουλος(81’ Γκατζούλης Δ.), Χρηστίδης, Μπούκας(78’ Νούσιος).