Βαθμολογία

Δυσκολεύτηκε, αλλά τα κατάφερε ο Φιλοκτήτης (Video)

Την νίκη με σκορ 0-1, κατάφερε να πανηγυρίσει ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι μάτωσαν για να πάρουν το αποτέλεσμα, καθώς ο Απόλλωνας εμφανίστηκε ψυχωμένος και με χρυσό σκόρερ τον Παπηλία, κατόρθωσαν στο 68’ να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι έχασαν και αρκετές καλές ευκαιρίες.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, σημειώθηκε στο 25’ ο Κοιλούκος έβγαλε μια σέντρα, ο Δαλαμπύρας πετάχτηκε κι έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Μπακαρός κατάφερε να αποκρούσει και να απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του. Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε η απάντηση για τον Απόλλωνα, όταν ο Αντωνόπουλος, έκανε ένα σουτ από καλό σημείο, με τον Γεωργούλα να αποκρούει κι αυτός με την σειρά του την μπάλα.

Δύο λεπτά, πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ όταν ο Αντωνόπουλος έβγαλε μια μπαλιά για τον Καρβούνη, που από τα αριστερά σούταρε, αλλά ο Γεωργούλας απέκρουσε κι η μπάλα αφού χτύπησε στο δοκάρι βγήκε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, το οποίο ήταν σαφώς καλύτερο από το πρώτο και συγκεκριμένα στο 55’ σε μια επίθεση της Μελιβοίας, ο Κοιλούκος, είχε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Σενκάι πετάχτηκε και σούταρε παίρνοντας την μπουκιά μέσα από το στόμα του συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα η προσπάθεια να καταλήξει άουτ.

Τελικά, στο 68ο λεπτό του αγώνα, ο Κοιλούκος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Παπαηλίας άνοιξε το σκορ για το 0-1, μετά από γύρισμα του Κατσιάνου.

Το γκολ του Φιλοκτήτη σε μορφή βίντεο

">http://

Ο Απόλλωνας έκανε κάποιες προσπάθειες να ισοφαρίσει, όπως στο 74’ με τον Γερονάτσιο να προσπαθεί, αλλά ο Γεωργούλας δήλωσε το παρόν και απέκρουσε. Τέλος, στο 88ο λεπτό, ο Φιλοκτήτης θα μπορούσε να κάνει το 0-2, όταν ο Λάιος έβγαλε μπαλιά για τον Δαλαμπύρα, που βρέθηκε τετ α τετ, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Απόλλων Λάρισας(Κώστας Τσότσος): Μπακαρός, Μαρούδης, Ραμπέλι, Σκάκος, Εμμανουήλ, Γερονάτσος, Καρβούνης, Κολοβός, Βακαλάς(70’ Αγριόδημος), Αντωνόπουλος, Παππάς.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πλάτσας, Καρβούνης, Κατσιάνος, Παπαηλίας, Κοιλούκος(72’ Γκουντάρας), Γκουζιώτης(57’ Σελήνης), Σενκάι, Δαλαμπύρας, Κορδαλής, Λάιος(89’ Γκαραβέλης).

Διαιτητής: Γεωργίου Βοηθοί: Ρεντόπουλος, Κουκλής.