Βαθμολογία

Δοκάρι για τον Φαρσαλίνο Βούλγαρη στην πρεμιέρα

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Πανναξιακός του Γιώργου Βλαστού, καθώς πήρε εκτός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών.
Μπροστά σε περίπου 1.000 φιλάθλους των Κρητικών, η ομάδα της Νάξου ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, άνοιξε το σκορ στο 35’ με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Βάσου, είχε δοκάρι στο 48’ με τον Φαρσαλινό Νίκο Βούλγαρη και στο 75’ «καθάρισε» το ματς με τον Καρούση να κάνει το 0-2.
Από το 70’, μάλιστα, οι Ναξιώτες αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βούλγαρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (μαζί του αποβλήθηκε και ο Γιώργος Βλαστός για διαμαρτυρίζα). Ωστόσο, το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 91’ με τον Μπέρκη.
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μ. Σουτζής): Νικηφόρος, Ρουμπάκης, Ρουσάκης (58’ Γκούγκας), Κάββαλος, Κανδυλάκης, Πρινιανάκης (46’ Μπέρκης), Ρηγάκης (76’ Μπριλάκης), Αριστεινίδης, Κλίνης, Κοζανίδης, Πλουσής.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γ. Βλαστός): Γεωργούσης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Καλογερής, Ανδρεόπουλος, Αριανούτσος, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος (72’ Καρούσης), Βάσος, Ντούκα (85’ Παπαδάκης), Βούλγαρης.