Βαθμολογία

Καραναστάσης: Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο…

Ο τερματοφύλακας του Τυρνάβου Πέτρος Καραναστάσης μίλησε στο επίσημο site της ομάδας για τη νέα χρονιά που ξεκινά, καθώς και για άλλα πολλά σημαντικά θέματα. Αναλυτικά τόνισε:

Πέτρο μετά και το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς με τον Ηρακλή έχεις σχηματίσει μια άποψη για την ομάδα.                                                            
«Σίγουρα ναι, πιστεύω ότι δείξαμε τα δόντια μας και αποδείξαμε έστω και αν το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που όλοι θέλαμε ότι αν και πρωτοεμφανιζόμενοι στην κατηγορία δεν θα αποτελέσουμε εύκολη λεία για καμία ομάδα».

Μέχρι το τελευταίο λεπτό η ομάδα ήταν στην επόμενη φάση του κυπέλλου θα ήθελα ένα σχόλιο.                                                                                        
«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε εμείς στην επόμενη φάση του θεσμού αλλά αν υπάρχει κάτι το θετικό είναι η εμφάνιση που κάναμε παλεύοντας ως το τέλος με ένα αντίπαλο που θεωρείται φαβορί για την άνοδο στην super league.Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και αυτό είναι ένα επιπλέον όπλο για να τα καταφέρουμε στην δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει».

Οι στόχοι της ομάδας από εδώ και πέρα; 
«Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να παλεύουμε για το αποτέλεσμα κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς».

Η φετινή προετοιμασία πιστεύεις ότι είχε αρκετές διάφορες με τις υπόλοιπες που έκανες αυτά τα χρόνια που βρίσκεσαι εδώ;                                      
«Λόγω των αγωνιστικών απαιτήσεων της football league η προετοιμασία ήταν διαφορετική σε αρκετά σημεία. Δουλέψαμε και δουλεύουμε αρκετά σκληρά σε καθημερινή βάση με διπλές προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Στην ομάδα ήρθε ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής ο κ. Διγκόζης ο οποίος θέλει να συνδυάσει το καλό ποδόσφαιρο με το πάθος και την πίστη για το αποτέλεσμα. Επίσης θέλω να αναφερθώ και στους συνεργάτες του κόουτς τον κ.Μαντζιώκα τον κ.Κουτσαφτίκη άλλα και τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Βαγγέλη Τσότσα που επίσης προσπαθούν καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις να μας βελτιώνουν σε όλους τους τομείς. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Την επόμενη Κυριακή η ομάδα υποδέχεται τον Βατανιακό στην πρεμιέρα της football league. Συμφωνώ και πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας επιτρέψουν να έχουμε καλύτερη ψυχολογία για την συνέχεια που αναμένεται δύσκολη».

Μου έδωσες πάσα τώρα και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πιστεύεις ότι ο βόρειος όμιλος έχει μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας;
«Νομίζω πως ναι γιατί αρκετές ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε πέρα από το ότι είναι ιστορικές ομάδες με αρκετό κόσμο έχουν και βλέψεις για άνοδο στην super league. Και κάποιες άλλες γνωρίζουν καλά την κατηγορία αφού δεν αγωνίζονται σε αυτή για πρώτη φορά».

Είσαι ένας από τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας,αυτό σημαίνει περισσότερες ευθύνες;
«Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι είναι τιμή μου που θα φορώ το περιβραχιόνιο του αρχηγού που φόρεσε και ένας από τους μεγαλύτερους έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκε στην ομάδα μας ο Γιώργος Μητσιμπονας. Είναι σίγουρα ευθύνη γιατί πρέπει να δίνεις το σωστό παράδειγμα εκπροσωπώντας εκτός από τους συμπαίκτες σου και την διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας μέσα στο γήπεδο».

Στην μακροχρόνια πορεία σου στα γήπεδα είχες την ευκαιρία να συνεργαστείς με αρκετούς ανθρώπους νομίζεις οτι κάποιοι απο αυτούς έπαιξαν σημαντικό ρολο σε αυτή σου την πορεία;
«Σαφώς και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Μιχάλη Μπίζιο τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο τον Διονύση Χιώτη τον Φώτη Στρακόσια καθώς επίσης και τον τωρινό προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας τον κ. Βαγγέλη Τσότσα για την εξαιρετική δουλειά που κάνουμε μαζί στις προπονήσεις. Τέλος αν ξέχασα κάποιους δεν το έκανα σκόπιμα και να με συγχωρέσουν».

Υπήρξαν κάποιοι τερματοφύλακες πρότυπα για σένα;
«Ναι ο Γιόζεφ Βάντσικ και ο Πήτερ Σμαΐχελ οι οποίοι υπήρξαν πρότυπα για πάρα πολλά παιδιά».

Τι θα ήθελες να πείς στα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους;
«Να δουλεύουν πολύ γιατί μόνο μέσα απο την σκληρή δουλειά βελτιώνεσαι καθημερινά, να έχουν υπομονή και να ακούνε, γιατί μια συμβουλή πάντα είναι χρήσιμη και κάποια στιγμή θα τους χρειαστεί». 

Πότε σκοπέυει ο Πέτρος Καραναστάσης να κρεμάσει τα γάντια του; (γέλια).
«Θα αγωνίζομαι όσο μου το επιτρέπει το σώμα μου(γέλια). Επιπλέον ο ανταγωνισμός μόνο καλό είναι για μένα αλλά και για τα άλλα δυο παιδιά τον Χρήστο Ντάλλα και τον Δημήτρη Πρίφτη που εκτός απο καταπληκτικοί τερματοφύλακες είναι και εξαίρετοι χαρακτήρες».

Ο κόσμος στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας στο Αλκαζάρ ήταν κοντά σας και σας στήριξε ως το τέλος αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και την καλή σας εμφάνιση τι θα ήθελες να τους πεις;
«Καταρχήν και προσωπικά αλλά και εκ μέρους των συμπαικτών μου ως ένας εκ των αρχηγών θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πολύ για την παρουσία και την στήριξη τους και ελπίζω να είναι μαζί μας σε όλα τα ματς που ακολουθούν στην συνέχεια».

Πέτρο αφού σε ευχαριστήσω πολύ ως επίλογο της συνέντευξης θα ήθελα να μου πείς τι περιμένεις για σένα προσωπικά την νέα αγωνιστική περίοδο;
«Να έχω υγεία και να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της στην νέα αγωνιστική περίοδο».