Βαθμολογία

Πανέτοιμη η ΑΕΛ για την πρεμιέρα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία της ΑΕΛ για το αυριανό παιχνίδι στο στάδιο Αλκαζάρ κόντρα στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος). Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 16:30 και γι’ ακόμη μια φορά ο κόσμος αναμένεται να βρεθεί μαζικά στις κερκίδες του θρυλικού γηπέδου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ΑΕΛ θέλει φυσικά να κάνει ένα καλό ξεκίνημα και αν είναι δυνατόν να συνδυάσει το θέαμα με την ουσία. Εξάλλου ο αντίπαλος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κάτι που φάνηκε και στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ο τεχνικός της ομάδας Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο παίκτες (Σαββίδη – Πιά), όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι και θα είναι σε… ετοιμότητα για το αυριανό ματς. Όπως ενημερωθήκαμε από το γραφείο τύπου της ομάδας, δεν θα ανακοινωθεί αποστολή σήμερα (θα βγει η 18αδα λίγο πριν το ματς).

Με τη βοήθεια του θεού

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η ΑΕΛ πραγματοποίησε το Σάββατο τον καθιερωμένο αγιασμό στον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ, εκεί όπου θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις (άγνωστο παραμένει για την ώρα αν θα επιστρέψει στο AEL FC ARENA).

Εκεί παρευρέθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας, μέλη της διοίκησης, καθώς και ο χρηματοδότης κ. Βαγγέλης Πλεξίδας, μαζί με τις δύο κόρες του και τον Γενικό Διευθυντή κ. Νίκο Γαλανακόπουλου. Κάποια στιγμή ο τεχνικός της ΑΕΛ Κωνσταντίνος Παναγόπουλος είχε μια σύντομη συνομιλία με τους κυρίους Πλεξίδα και Γαλανακόπουλο.

Στα αξιοσημείωτα είναι πως στην τελετή ήταν και ο αντιπρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης, ο οποίος μετά τον αγιασμό είχε συνομιλία με τα μέλη της Ερασιτεχνικής και έπειτα με τους κ. Πλεξίδα και Γαλανακόπουλο. Όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε στο Αλκαζάρ για να δει την κατάσταση του Σταδίου και να θέσει κάποια ζητήματα για το γηπεδικό κομμάτι της «Βασίλισσας του κάμπου».