Βαθμολογία

Παραλίγο τραγωδία στο ματς Νέων Ατρόμητος - Απόλλων

Στον αγώνα Νέων Ατρόμητος-Απόλλων ο Δηλαβέρης των γηπεδούχων συγκρούστηκε στον αέρα με τον συμπαίκτη του Καραγιάννη και του γύρισε η γλώσσα!

Ήταν το 38ο λεπτό του αγώνα Νέων Ατρόμητος - Απόλλων, όταν ο Δηλαβέρης συγκρούστηκε στον αέρα με το συμπαίκτη του Καραγιάννη, χτυπώντας τα κεφάλια τους, ο πρώτος όμως ήταν διπλά άτυχος, καθώς του γύρισε η γλώσσα.

Για μερικά λεπτά προκλήθηκε πανικός στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο νεαρός παίκτης του Ατρόμητου είχε σπασμούς, ωστόσο οι γιατροί πρόλαβαν το κακό, τον επανέφεραν και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας έχοντας ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του.

Το περιστατικό ήταν τόσο συγκλονιστικό που στις εξέδρες υπήρξαν τέσσερις λιποθυμίες, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο επίσης. Το ματς διεκόπη προσωρινά για 25 περίπου λεπτά και συνεχίστηκε, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 12' με σουτ του Δήμου, αλλά ο Απόλλων, εκμεταλλευόμενος την ψυχολογική κατάρρευση των γηπεδούχων λόγω του συμβάντος, κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να κάνει την ανατροπή στο β' ημίχρονο σε λιγότερο από δέκα λεπτά.

Στο 62' ο Ντάφλας με σουτ έφερε το ματς στα ίσα, για να διπλασιάσει τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους ένα λεπτό αργότερα ο Φερεντίνος με σουτ και στο 69' ο Ντάφλας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ με σουτ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (1-3).

Πηγή: a-sports.gr