Βαθμολογία

Επιτυχημένοι οι αγώνες της Β' Φάσης του Διασυλλογικού πρωταθλήματος

Με επιτυχία διεξήχθησαν στη Λάρισα οι αγώνες της Β' Φάσης του Διασυλλογικού πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β'. Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη την Τετάρτη 11/9/13 και ο δεύτερος την Παρασκευή 20/9/13.

Οι νεαροί αθλητές γεννημένοι το 2000 και το 2001, προσπάθησαν για το καλύτερο αφήνοντας ταυτόχρονα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το Δ.Σ. της ΑΕΛ 1964 θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Διοίκηση και τους υπαλλήλους του Ε.Α.Κ.Λάρισας όπως και όλους τους προπονητές των σωματείων του Στίβου που βοήθησαν στην διεξαγωγή των αγώνων.

Η Ακαδημία της ΑΕΛ συνεχίζει τις ανοιχτές προπονήσεις-δοκιμές για όλους τους αθλητές ανεξαρτήτου ηλικίας, ενώ θα δοθούν και υποτροφίες σε όσους αθλητές ξεχωρίσουν. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Στάδιο Αλκαζάρ, καθημερινά 17:30 με 19:00, υπό την επίβλεψη του αρχιπροπονητή κ. Γκόλτσου Χρήστου.

Εξαλλου κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές του τμήματος και οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας που βρίσκονται στη Θύρα 3 του Σταδίου Αλκαζάρ, καθημερινά 17:00-19:00. Υπενθυμίζουμε ότι και φέτος θα λειτουργήσει το οργανωμένο τμήμα για προπονήσεις υποψηφίων στρατιωτικών σχολών, αστυνομίας και γυμναστικής ακαδημίας, με ειδικές τιμές για όσους ξεκινήσουν μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. Επίσης ενημερώνουμε ότι για τους αθλητές που είναι γεννημένοι το 2005 και το 2006 υπάρχει ειδική προσφορά, με μειωμένη συνδρομή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα  (6944 450022 – VOD)