Βαθμολογία

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Οικονόμος

ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΤΟΡΑ ΣΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ 2ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του ο Οικονόμος ενόψει της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο τεχνικός των «Πρασίνων» Κώστας Κατσάρας συγκρότησε αποστολή αποτελούμενη από 19 ποδοσφαιριστές τους: Νούσια, Γούπο, Κολιό, Κουμπούρα, Καλπία, Πρικάκη, Καρακώστα, Παπαγεωργίου, Παναγιώτου Δ., Σκλάβο, Κουρδή, Καραγκούνη, Χάμο, Μπαμπάλη, Σιαφαρίκα, Τόλιο, Γκουντρουμπή, Κουλτσιάκη και Κωστούλα, που θα πάρει μαζί του στην Καστοριά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Κάστορα. Η αναχώρηση από Τσαριτσάνη θα γίνει στις 12:00 την Κυριακή, γευματίζοντας πιο πριν οι παίχτες σε ταβέρνα της κωμόπολης.

Αναμένεται να ακολουθήσουν τον Οικονόμο στην Καστοριά αρκετοί φίλαθλοι,  μεμονωμένα από την Τσαριτσάνη, θέλοντας να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας.

Ο Οικονόμος αγωνίζεται, σύμφωνα με το πρόγραμμα και κατά τη 2η Κυριακή του πρωταθλήματος εκτός έδρας, στην Πρέβεζα, παίζοντας το πρώτο του παιχνίδι στην Τσαριτσάνη την 3η αγωνιστική (6/10) με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.