Βαθμολογία

Κέρδισε αλλά θέλει δουλειά η Μικτή

Μπορεί να κέρδισε με το επιβλητικό 4-0 την ομάδα νέων της ΑΕΛ, η Μικτή Νέων ΕΠΣΛ, ωστόσο αυτό που φάνηκε μέσα στο γήπεδο, είναι ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νομού μας, βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο έχει ακόμα πάρα πολλή δουλειά μπροστά του, ούτως ώστε να καταφέρει να ανταπεξέρθει στις υποχρεώσεις του φέτος.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, ήταν η δύναμη και το πάθος από πλευράς των δύο ομάδων, ενώ δεν έλειψαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα να έχουμε και κάποιους μικροτραυματισμούς. Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Μιχάλη Μπίζιου, είχε μια ελαφρά υπεροχή, ωστόσο και η ΑΕΛ ήταν αξιόμαχη και απείλησε μάλιστα ορισμένες φορές.

Το σκορ για την Μικτή Νέων, άνοιξε στο 19ο λεπτό ο Μάλτζαρης, όταν μπήκε προ του αντίπαλου τερματοφύλακα σε μια ανύποπτη φάση και με προβολή έγραψε το 1-0. Στην συνέχεια, το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς κάποιο γκολ, για να έρθει στο 70’ ο Σκαπέρδας και να γράψει το 2-0 από κοντά. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Βαγενάς έρκανε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με ωραίο σουτ ο Ζαμπέτας, όντας ξεμαρκάριστος στο ύψος περίπου της αντίπαλης περιοχής.

Παρά το ύψος του τελικού σκορ, όμως, θα μπορούσαμε να πούμε ότι και η ΑΕΛ στάθηκε καλά στο παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Βασιλείου να τα δίνουν όλα για όλα μέσα στο γήπεδο και με το πάθος να είναι έκδηλο σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μικτή Νέων ΕΠΣΛ: Καλαμάτας, Καλφούντζος, Μάλτζαρης, Γελαλής, Τζουμάκας, Κανταρίνος, Μητσογιάννης, Παπακώστας, Ντούφας, Ζαμπέτας, Καρακώστας.

Επίσης αγωνίστηκαν: Σταμάτης, Στρατής, Βαγενάς, Μπίλλης, Καλούσης, Τσιάτσος, Σκαπέρδας, Μακρής, Αναγνώστης, Λαβαντσιώτης, Σκούρας.

Νέοι ΑΕΛ: Τάσης, Μπόντε, Μακρής, Νικολακούλης, Μαστακούλης, Δίχρης, Τσούτσας, Βαλαώρας, Μεμάι, Μακροβασίλης, Σπύρου.

Επίσης αγωνίστηκαν: Τσιούπρος, Μπλάτσας, Καραγεώργης, Τσουμακίδης, Αναστάσης, Σκρέκας, Κουτσογιάννης, Χατζηγρηγορίου, Κουστομίλης, Κουσιός, Λάιος, Βαρσάμης.