Βαθμολογία

Μπενασούρ: «Δεν πίνω αλκοόλ»

Ο Σελίμ Μπενασούρ με δηλώσεις του αρνείται ότι είναι άνθρωπος που ξενυχτά και πίνει αλκοόλ. Ο Τυνήσιος μέσος του ΑΠΟΕΛ μίλησε στο «Goal», για το περιστατικό του περασμένου Σαββάτου, για το οποίο κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση.

«Απολογούμαι στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για την αναστάτωση που προκάλεσα. Δεν είμαι άνθρωπος που ξενυχτά και πίνει αλκοόλ. Εξάλλου, αυτό απαγορεύεται στη θρησκεία μου», είπε αρχικά, για να μπει σε λεπτομέρειες στη συνέχεια:

«Για πρώτη φορά ήρθε στην Κύπρο ο γαμπρός μου. Είδαμε μαζί το παιχνίδι με την ΑΕΛ, υποστηρίζοντας την ομάδα από την κερκίδα. Μετά φύγαμε από το γήπεδο και σταματήσαμε σε ένα εστιατόριο για να φάμε. Κάτσαμε μέχρι τις 00:30 και στη συνέχεια πήγαμε σε ένα κλαμπ που βρίσκεται κοντά στο εστιατόριο, όπου μείναμε για περίπου μισή ώρα. Μετά έμαθα ότι γράφονταν διάφορα για μένα στο διαδίκτυο».

Ανάφερε επίσης ότι αντιμετώπισε δυσκολίες στην πρώτη σεζόν: «Στην αρχή δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ. Ήμουν σε μία νέα ομάδα, σε μία νέα πόλη και γενικά, σε μία νέα χώρα. Μετά δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα ανάμεσα σε μένα και τον κύριο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με αντικατέστησε σε ένα παιχνίδι στο ημίχρονο και έφυγα από το γήπεδο. Παρά το γεγονός ότι απολογήθηκα για τη συμπεριφορά μου, ήταν δύσκολο να μπω ξανά στην ομάδα. Αυτό, όμως, ανήκει στο παρελθόν. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα παρουσιάσω τον αληθινό μου εαυτό».