Βαθμολογία

MONSTERS: Εισιτήρια & Εγγραφές-Ανανεώσεις 2013/2014

Σε συνέχεια της προηγούμενης σχετικής ανακοίνωσης ενημερώνουμε και διευκρινίζουμε πως οι εγγραφές-ανανεώσεις μελών στο Σύνδεσμο θα διαρκέσουν μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου. Το κόστος εγγραφής-ανανέωσης παραμένει το ίδιο με πέρυσι: 30 ευρώ (εξαιρούνται οι κάτω των 18 ετών και οι φαντάροι, για τους οποίους είναι 20 ευρώ).

Επίσης, έπειτα από ομόφωνη απόφαση ενημερώνουμε τα μέλη μας πως κάθε δεύτερη Παρασκευή θα γίνεται συνέλευση στα γραφεία του Συνδέσμου.

Επόμενη συνέλευση την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 20:00.

Η φετινή χρονιά και οι ιδιαιτερότητές της επιτρέπουν αλλά και απαιτούν πιο άμεση συμμετοχή και δραστηριοποίηση από όλους μας, για να επανέλθει η ΑΕΛ ΜΑΣ το συντομότερο δυνατό στη θέση της… 

Με οδηγό τις αρχές και τα ιδανικά που εκφράζει η ιδέα της ΑΕΛ καταφέραμε και ξεπεράσαμε περήφανα και χωρίς καμία απολύτως έκπτωση τις μεθοδεύσεις και τις παγίδες των συμφερόντων αυτών που τελικά αφαίρεσαν από την ομάδα μας τα αγωνιστικά της κεκτημένα και την οδήγησαν σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Περνώντας το φράγμα των 30 ετών συνεχίζουμε όπως οφείλουμε και με μεγαλύτερο πείσμα σε αυτή τη δύσκολη ιστορική συγκυρία της ΑΕΛ να είμαστε δίπλα της με σεβασμό στο βάρος και τη μεγάλη ιστορία του ονόματος MONSTERS. Καλούμε τον κόσμο και τους οπαδούς της ομάδας ΜΑΣ να μοιραστούν το προνόμιο αυτό μαζί μας και από το πέταλο ώστε να δώσουμε ώθηση στο Άλογο να καλπάσει ξανά!

ΥΓ: Διατίθενται από τα γραφεία του Συνδέσμου εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής στη θύρα 8 μετά από τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας για το σφράγισμα της Θύρας 1 (19:30 – 21:30 καθημερινά).

MONSTERS
KEEP  THE  FAITH