Βαθμολογία

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ

Κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ενώ έχουν ξεκινήσει και οι προπονήσεις όλων των τμημάτων, αγωνιστικών και μη αγωνιστικών.

Στο ΑΕΛικό «μελίσσι» των εγκαταστάσεων του ΙΚΑΡΟΥ μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας των βυσσινί. Μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπονήσεων προσαρμοσμένο ανά ηλικιακό τμήμα και υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών μας προετοιμάζονται οι μελλοντικοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.

Επισημαίνεται ότι όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας αποκτούν πλήρες σετ ένδυσης προπονήσεων/εξόδου/αγώνα της ιταλικής εταιρίας ZEUS αλλά και κάρτα εισόδου στην παιδική κερκίδα του σταδίου Αλκαζάρ για τους αγώνες της ανδρικής ομάδας της ΑΕΛ.

Σημειώνεται πως για παιδιά γεννημένα τα έτη 2007 και 2008 ισχύει προνομιακή τιμή συνδρομής. Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται για την εγγραφή τους ή για ενημέρωση στα γραφεία της Θύρας 3 του Σταδίου Αλκαζάρ(καθημερινά 6μ.μ.-8μ.μ.).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: Χολέβας Δημήτρης 6947 087737, Σοφός Γρηγόρης 6972 873671, Λιντέρης Νικόλαος 6944 450022.