Βαθμολογία

Συνελήφθη για παραχαραγμένα νομίσματα

Συνελήφθη, στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 34χρονου, ο συλληφθείς του παρέδωσε το χρηματικό ποσό των (520) ευρώ, σε (26) πλαστά χαρτονομίσματα των είκοσι (20) ευρώ, ως εξόφληση προηγούμενης οφειλής του προς αυτόν.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα, με αποτέλεσμα να κανονιστεί ραντεβού σε κεντρικό σημείο της πόλης μεταξύ του 34χρονου και του υπηκόου Αλβανίας, κατόπιν αλλεπάλληλων τηλεφωνικών συνομιλιών. Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών στο προκαθορισμένο σημείο, ενεδρεύοντες αστυνομικοί επενέβησαν ακινητοποιώντας το συλληφθέντα, τον οποίο προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων (400) ευρώ, σε οκτώ (8) χαρτονομίσματα των πενήντα (50) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν δύο κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Τα πλαστά χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 25χρονου αλλοδαπού, ως τίμημα προερχόμενο από συναλλαγές του με παραχαραγμένα χαρτονομίσματα, το κινητό τηλέφωνο με το οποίο πραγματοποιούσε τις παράνομες πράξεις του και οι δύο κάρτες κινητής τηλεφωνίας που βρέθηκαν στην οικία του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Πηγή: thessalianews.gr