Βαθμολογία

Βαρτζιώτης: Η εμπειρία της ΑΕΛ μέτρησε (Video)

Ένας από τους παίκτες του Θεσπρωτού που ξεχώρισε ήταν σίγουρα ο κεντρικός αμυντικός Παύλος Βαρτζιώτης. Ο έμπειρος παίκτης που έχει αγωνιστεί για πολλά χρονιά σε σημαντικές ομάδες (Παναιτωλικό, Προοδευτική, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα και άλλες) μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο athleticlarissa.gr.

Από την πλευρά του ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε πως η ομάδα του είναι «νεοφώτιστη» στην κατηγορία και προσπάθησε να κάνει ότι το καλύτερο κόντρα στην ΑΕΛ που έχει μεγάλη εμπειρία, πόσο μάλιστα σε μια τέτοια κατηγορία.

">http://

Ανέφερε πως ο Θεσπρωτός, στάθηκε σε γενικές γραμμές καλά και πως η ΑΕΛ κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη - πρόκριση με λίγο τύχη και την εμπειρία που έχουν οι παίκτες της.

*Να τονίσουμε τέλος πως ο Παύλος Βαρτζιώτης ευχήθηκε από καρδιάς στον απεσταλμένο μας στην Ηγουμενίτσα Χρήστο Γκατζούλη «καλή άνοδο στην ΑΕΛ!».

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε στον καλό φίλο Παύλο, υγεία πάνω απ’ όλα και να συνεχίσει να κοσμεί για πολλά χρόνια ακόμη τα ελληνικά γήπεδα με την παρουσία του.