Βαθμολογία

Διγκόζης: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Δηλώσεις έκανε στην αίθουσα τύπου ο Άγγελος  Διγκόζης μετά το ματς του Τυρνάβου κόντρα στον Ηρακλή και τόνισε τα εξής: «Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η τύχη μας γύρισε τη πλάτη στην τελευταία φάση του αγώνα. 

Πιστεύω ό,τι οι παίκτες μου θα μπορούσαν να απομακρύνουν τη μπάλα σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού. Οπως και να χει πάντως, αξίζουν όλα τα παιδιά συγχρητήρια για την υπερπροσπάθειά τους. Παίξαμε κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο και τον κοιτάξαμε στα μάτια. Εμείς δουλεύουμε πολύ και νομίζω ότι η ομάδα του τυνάβου αξίζει την προσοχή όλων. 

Εύχομαι στον Ηρακλή να τερματίσει πρώτος στο τουρνουά (έτσι χαρκατήρισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μετά την αλλάγή συστήματος) και φυσικά να είναι και πρωταθλητής στην διαδικασία των πλέι οφ».

Γκόγκιτς: «Ο Τύρναβος είχε περισσότερο πάθος»

Δηλώσεις έκανε και ο Σίνισα Γκόγκιτς  μετά το τέλος του αγώνα και δήλωσε τα εξής:«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ξέραμε ότι τα νοκ-άουτ παιχνίδια είναι δύσκολα. Ήμασταν αργοί είχαμε αποστάσεις από τις γραμμές δεν είχαμε τις σωστές πάσες ούτε κινήσεις χωρίς την μπάλα. Οι παίκτες του Τύρναβου έδειξαν μεγαλύτερο πάθος», είπε και πρόσθεσε για την φάση του πέναλτι του Τυρνάβου: «Εμείς μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε αλλά πάντα ο διαιτητής παίρνει την απόφαση».