Βαθμολογία

Δεν τα κατάφερε ο Πυργετός

Την ήττα γνώρισε το νεανικό συγκρότημα του Πυργετού στο στάδιο των Τρικάλων, από τον Α.Ο. Τρίκαλα 1963 με σκορ 3-1 κι έτσι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του στο κύπελλο της Γ’ Εθνικής.

Το 1-0 έγινε στο 37 από πλασέ του  Μπότη που έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Πυργετού ενώ στο 44' μετά από σουτ του Χαλιμπάκη και προσωρινή απόκρουση, ο Σακελλαρίδης ανέβασε το δείκτη στο 2-0 και έβαλε βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι κυανέρυθροι πετυχαν και τρίτο τερμα με ωραία προσπάθεια του Χαλιμπάκη  κι έτσι νωρίς -νωρίς έγινε το 3-0 εν μέσω χειροκροτημάτων Στον επίλογο της αναμέτρησης στο 93ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι που είχαν στον πα΄γκο τους το Νίκο Αργυρούλη πετυχαν το γκολ της τιμής με επιτυχημένη προσπάθεια του Νάστα.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτόύ σιγή στη μνήμη του πρωην προέδρου της ΕΠΟ Β. Αλιμήση που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο.

Διαιτητής του αγώνα ο κ Μυριούνης, και βοηθοί οι Κεντζιόπουλος (Καστοριάς), Μωυσιάδης (Γρεβενών).

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ 1963: Ψωμιάδης, Μπόντε, Κάλφας, Φορτούνης, Πολυζόπουλος (61' Μπαλτιμάς), Στάμος, Χαλιμπάκης (72' Δρυς), Κόλα, Ιωαννίδης (52' Aπ. Ηλίας), Σακελλαρίδης, Μπότης.

ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Μπανταβάνης, Περήφανος, Καλφούντζος, Ψωμολιάς (46’ Καραβασίλης), Μανταφούλης, Σάββας, Νάστας, Πότσης, Διβανές, Ζαφειρίου (69' Ζιώγας), Γκαραλιάκος (46’ Καψιώχας).

Φωτό: sportrikala.gr