Βαθμολογία

Ανατροπή και πρόκριση για τον Μαχητή

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στην Νεάπολη, ανάμεσα στον Μαχητή Τερψιθέας και την Νάουσα, με την ομάδα της Λάρισας να παίρνει την νίκη-πρόκριση, μετά από ανατροπή του σκορ.Ενώ ο Μαχητής μπήκε καλά στο παιχνίδι και κατάφερε να απειλήσει πολύ νωρίς, μόλις στο 39ο λεπτό, οπότε και κέρδισε πέναλτι, παρ’ όλα αυτά ο Νικούλης που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να βάλει την ομάδα του από την αρχή στην θέση του οδηγού.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες κολλημένες στο μηδέν και στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 57’ όταν ο Συμπεθέρης έβγαλε μια σέντρα και ο Περηφανόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Παρ’ όλα αυτά το ηθικό των γηπεδούχων δεν κάμφθηκε και έτσι κατάφερα να γυρίσουν το ματς μέσα σε δυο λεπτά και να κάνουν το θαύμα παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση. Συγκεκριμένα, ο Κρεβατάς μείωσε ισοφάρισε αρχικά στο 73’ για να έρθει μετά από ένα λεπτό ο Μαλάκος, που πριν λίγο είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή και να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Μαχητής Τερψιθέας(Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Ντούγκος(67’ Λιλολάρι), Παγκαρλιώτας, Μπουροζίκας, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μολάς, Σαββίδης, Νικούλης(67’ Μαλάκος), Κρεβατάς(86’ Αθανασίου).

Νάουσα(Βασίλης Αργυρίου): Σιμψέρης, Συμπεθέρης, Αργυρίου, Μουσικάκης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Ρετζιάς, Κεφαλάς, Παλατάνος, Νικόλτσης, Περιφανόπουλος.