Βαθμολογία

«Έσπασαν» καρδιές!

Έσπασαν καρδιές στο παιχνίδι του Τυρνάβου με τον Ηρακλή. Τελικός νικητής ο Ηρακλής στη διαδικασία των πέναλντι με σκορ 4-3. 4 αποβολές , γκολ στις καθυστερήσεις , παράταση, πέναλντι, ένταση, επεισόδια συνέθεσαν το « πορτραίτο»  του ματς. Οι δύο ομάδες έπαιξαν από το 60΄και μετά με δέκα  παίκτες  αφού αποβλήθηκαν ο Μπριλάκης  και λίγο αργότερα ο Τέλλος.  

Του Θάνου Αναστασίου

Στο τελευταίο τέταρτο  έμειναν με εννιά παίκτες αφού αποβλήθηκαν Παπαστεριανός και ο Ντατίδης .  Γενικότερα ήταν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με πολλά νεύρα με συνέπεια τις αποβολές. Σε όλα αυτά συνέβαλε και ο διαιτητής εκ Τρικάλων Γρατσάνης ο οποίος έχασε τον έλεγχο του παιχνίδιου βγάζοντας σχεδόν 10 κίτρινες κάρτες  και 4 κόκκινες. Ο Τύρναβος πάντως έφυγε μεν απογοητευμένος από το γήπεδο λόγω αποτελέσματος αλλά υπήρξε μια διάχυτη ικανοποίηση λόγω εμφάνισης . Από την άλλη ο Ηρακλής θέλει ακόμα δουλειά για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Οι φάσεις του αγώνα

25': Ο Ντατίδης επιχειρεί το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ,η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια του Χουάντερσον.

29': Ο Φελίπε Ντε Πάουλα μετά από γέμισμα και κακή εκτίμηση της φάσης από τον Μπριλάκη βγαίνει μόνος απέναντι στον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, όμως ο τελευταίος απομακρύνει με τα πόδια το πλασέ που επιχειρεί ο παίκτης του Τυρνάβου.

32': Ο Κυριάκος εκτελεί το κόρνερ από την αριστερή πλευρά, ο Ματσούκας με πλασέ στην κίνηση στέλνει την μπάλα εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Καραναστάση.

44': Πέναλτι για τον Τύρναβο. Ο Ντε Πάουλα ανατρέπεται από τον Μπριλάκη, ο Γρατσάνης δείχει την άσπρη βούλα και ο Κουρτεσιώτης ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους

79': Σουτ του Μπουκουβάλα που μπήκε στην περιοχή, άουτ και αλλαγή για τους "κυανόλευκους".

90' + 6': ΓΚΟΛ: Ο Τσιλιανίδης με συρτό σουτ νικά τον Καραναστάση, ισοφαρίζει στην εκπνοή και στέλνει το παιχνίδι στην παράταση.

96': Πρώτο σουτ στην παράταση. Το επιχειρεί ο Μπουκουβάλας, αλλά η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια του Καραναστάση  

109': Δυνατό σουτ του Λίμα. Η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια του Καραναστάση. 

113'Ωραία προσπάθεια του Ζάχορα που μπορεί να κάνει το σουτ, καθώς απέφυγε δύο παίκτες αλλά προτιμά να κάνει κοντρόλ και τελικά χάνει την μπάλα 

115': Ατομική προσπάθεια του Σκούπρα. Ο μέσος του Τυρνάβου συγκλίνει προς την περιοχή, κάνει και το σουτ η μπάλα κοντράρει στον Μπουκουβάλα και περνάει κόρνερ.

120΄ +1': Μεγάλη επέμβαση του Χουάντερσον: Ο Βραζιλιάνος αποκρούει την εξ' επαφής κεφαλιά του Βανγκέλι.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 

Ροντρίγκο: 1-0

Αντρέ: άουτ 

Γκαλίτσιος: 2-2

Σκούπρας: 3-3

Κουρτεσιώτης: μπλοκάρει ο Χουάντερσον

ΗΡΑΚΛΗΣ

Πουρτουλίδης: 1-1

Μπουκουβάλας: 1-2

Χουάντερσον: 2-3

Λίμα: 4-3

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Αγ. Διγκόζης):  Καραναστάσης, Σκούπρας, ΓκαλίτσιοςΤέλλος, Βανγκελί, Σαχινίδης (77' Ευαγγέλου), Ντατίδης, Ροντρίγκο Μπάρος, Κουρτεσιώτης, Τσούκαλος (72' Αντωνόπουλος), Ντε Πάουλα (67' Αντρέ).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Γκόγκιτς):  Χουάντερσον, Μπριλάκης, Μπουκουβάλας,. Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Λίμα, Ματσούκας (65' Τσιλιανίδης), Κυριάκος (79' Κοντέων), Ζάχορα, 12. Σιατραβάνης (46' Ονουάτσι),. Πουρτουλίδης.