Βαθμολογία

Το τρίτο ημίχρονο από την Γιάννουλη!

Μετά τον αγώνα και την ένταση που ακολούθησε, ερωτηθέντες οι προπονητές Μπουρνάκας και Τριανταφυλλόπουλος, δήλωσαν:

Γιάννης Μπουρνάκας (Δήμητρα Γιάννουλης): « Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, καθώς αργήσαμε κατά 15-20 λεπτά να μπούμε στο παιχνίδι. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ήμασταν επικίνδυνοι και είχαμε υπεροχή έναντι του αντιπάλου, δημιουργώντας ευκαιρίες, αλλά λίγο η ατυχία από την πλευρά μας και λίγο οι επεμβάσεις του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, μας στέρησαν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Εμπιστευόμαστε την ομάδα μας και πιστεύω πως στη συνέχεια θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του, τίποτα δεν μας φοβίζει, θα προσπαθήσουμε περισσότερο και με τον καιρό θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (Αχιλλέας Φαρσάλων): «Γνωρίζαμε όταν ήρθαμε στη Γιάννουλη ότι είναι μια δύσκολη έδρα, από μια ομάδα που θεωρείται φαβορί και εμείς προερχόμασταν από το πρόσφατο αρνητικό αποτέλεσμα του κυπέλλου. Παρόλα αυτά οι παίχτες μου είχαν διάθεση, έδειξαν πάθος και αποφασιστικότητα, έχοντας ως αντίπαλο μια καλή ομάδα.
Δεν είναι τυχαίο πως ενώ ο Αχιλλέας σκόνταψε στην αρχή ως προς το αποτέλεσμα και έπεσε, βρήκε τη δύναμη, ξανασηκώθηκε, πάλεψε και πήρε θετικό αποτέλεσμα, αποκομίζοντας τον εκτός έδρας βαθμό της ισοπαλίας. Εύχομαι στη Γιάννουλη καλή πορεία στη συνέχεια».