Βαθμολογία

Ο Χρηστίδης «λύτρωσε» τη Νίκαια!

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα της ΑΕΔ Νίκαιας στο πρώτο της παιχνίδι στο γήπεδο «Μίμης Τσιβούλης». Οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών και λυτρώθηκαν τελικά στο 85’.

Στο πρώτο μέρος ανούσια υπεροχή των παικτών του Μίλτου Ζιάκα. Από την άλλη ο Μύτικας στάθηκε καλά και έτρεξε μόνο στο 1ο 25λεπτο ενώ σταδιακά υποχώρησε προς την περιοχή του. Χωρίς καμία αξιόλογη ευκαιρία και οι δύο ομάδες. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μεταμορφώθηκαν και παρουσιάστηκαν ανέτεροι από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Πολλές ευκαιρίες από τους Μπακαρτζή (2), Μπούκα (2), Χρηστίδη, Γκατζούλη, Σβερκούλη. Τη λύση έδωσε τελικά ο Χρηστίδης που στο 85’ πανηγύρισε το 1ο του τέρμα με τα χρώματα της Νίκαιας. Μπαλιά του Στατήρη στον Χρηστίδη ο οποίος με ωραία προσπάθεια «μπήκε» από την αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής και έστειλε τη μπάλα στην αντίθετη γωνία.

ΑΕΔ Νίκαιας (Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος (46’ Καραμπούζης), Χονδρονάσιος, Ανδρέου, Ψαρούλης, Μπακαρτζής, Στατήρης, Σβερκούλης, Χρηστίδης, Γαρυφαλλόπουλος (30’ λ.τ Μπούκας), Ραμάι (46’ Γκατζούλης Λ.).

Όλυμπος/Μύτικας Καλυβίων (Γιώργος Δοδοντσάκης): Ζήσης, Κουτσογιάννης, Γεωργούλας, Παπαδήμος, Παυγιώτης, Ράμμος, Μητούλας (65′ Καρυπίδης), Καϊμάκαμης (85′ Πόλας), Τσιαμάτρας (68′ Κατσαμάκας), Μπούνα, Πουρουτίδης.