Βαθμολογία

Eντός έδρας ήττα για τον Π.O.E

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες και πολλές κάρτες, ο νεανικός Π.Ο.Ε, αν και στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αγωνιζόταν με παίχτη παραπάνω, λόγω αποβολής του Μάρκου Χ. με δεύτερη κίτρινη στο 31’, υπέστη τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Λάρισας από την Αναγέννηση Καλοχωρίου. Στα θετικά της αναμέτρησης, η ικανοποιητική προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, ενώ ανάμεσα τους διακρίναμε και τον πρόεδρο του Οικονόμου Τσαριτσάνης Χρήστο Μουλτσιά.

Οι κυριότερες φάσεις του παιχνιδιού

7’ Σουτ του Σπυρόπουλου, σωτήρια απόκρουση του Γκουτζουρέλα.
11’ Κάθετη πάσα του Ζηρδέλη στον Σεμερτζίδη, το πλασέ του τελευταίου θα περάσει άουτ.
27’ Μετά από πάσα του Καλτέκη, ο Κοντοτάσιος θα προσπαθήσει να πλασάρει τον Μαρδάνη, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να αποκρούει σωτήρια.
29’ Ο Σπυρόπουλος με ωραία ενέργεια θα μπει στην περιοχή, θα κάνει ένα μονοκόμματο σουτ, που θα καταλήξει στα δίχτυα του Γκουτζουρέλα κάνοντας το 0-1 για το Καλοχώρι.
38’ Σουτ του Ζηρδέλη έξω από την περιοχή αποκρούει ο Μαρδάνης.

51’ Δυνατό σουτ του Καλτέκη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
54’ Λάθος του Γκουτζουρέλα που δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι.
74’ Σουτ του Έξαρχου θα αποκρούσει ο Γκουτζουρέλας.
90+ Μακρινό σουτ του Καλτέκη στα χέρια του Μαρδάνη.
Στο 60’ αποβλήθηκε ο προπονητής του Καλοχωρίου για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.

Π.Ο.Ελασσόνας (Γώργος Καλτέκης): Γκουτζουρέλας, Αβέλλας, Ζυγογιώργος (81’ Χαικάλης), Μπούσιας, Καλτέκης, Κρουσταλάκης, Τόλιος (32’ Βαρνάς), Σερμετζίδης, Ζηρδέλης, Αθανασέλος, Κοντοτάσιος (70’ Ντούφας).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Αποστολής Έξαρχος): Μαρδάνης, Καραΐσκος, Λίτσιος, Έξαρχος Θ., Σαΐτης Α., Σπυρόπουλος, Λιούσκας, Σαμπάνης (88’ Μάρκου Κ.),, Σαμαράς, Μούμος,Μάρκου Χρ (65’ Λίταινας Μ.)

Πηγή: elassonasport.gr