Βαθμολογία

Σσσ... Ξεκινάει!

Ήρθε η ώρα για κάτι ανατρεπτικό… κάτι που δεν υπήρχε στα ερτζιανά της Λάρισας!

Την προσεχή Δευτέρα (16/9) και ώρα 13:00 το μεσημέρι ξεκινά μια νέα αθλητική εκπομπή στον Best fm 93.9 με τίτλο «Στα δίχτυα της Λάρισας».

Μια εκπομπή που θα παρουσιάζουν από Δευτέρα έως Παρασκευή οι Χρήστος Γκατζούλης και Θάνος Αναστασίου και θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα.

Η νέα αυτή προσπάθεια ξεκινά με σκοπό να σας κρατά καθημερινά όλους ενήμερους για τις ομάδες μας στη Γ’ Εθνική με καθημερινό ρεπορτάζ (ΑΕΛ, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Α.Σ. Πυργετού, Μαχητής Τερψιθέας, Αμπελωνιακός, Δωτιέας Αγιάς). Επίσης θα υπάρχει ρεπορτάζ για τον Τύρναβο που φέτος θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική.

Εκεί όμως που θα επιδιώξουμε το κάτι… διαφορετικό είναι η καθημερινή επαφή μας με τις ομάδες της ΕΠΣΛ και συγκεκριμένα από την μεγάλη κατηγορία μέχρι και την Γ’ τοπική! Θα αναδείξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία και θα δώσουμε φωνή σε όλους τους πρωταγωνιστές!

Φυσικά σε όλο αυτό το εγχείρημα θα υπάρχουν και οι συνεργάτες της εκπομπής και παράλληλα του athleticlarissa.gr που θα σας ενημερώνουν έγκαιρα και έγκυρα. Έτσι λοιπόν μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια θα είναι οι Γιώργος Μητσιούλης, Γιώργος Μπαμπάλης και Κώστας Χατζής που με τον δικό τους τρόπο θα προσπαθούν να σας μεταφέρουν τα νέα από το νομό μας.

Επίσης πολλές συνεντεύξεις προπονητών, παικτών αλλά και παραγόντων καθημερινά μόνο στον Best fm 93.9 και στη νέα εκπομπή «Στα δίχτυα της Λάρισας».