Βαθμολογία

Άνετο απόγευμα για τον Σμόλικα(Video)

Με το ευρύ 0-4 κατάφερε να περάσει μέσα από το γήπεδο της Φιλιππούπολης ο Σμόλικας και να ξεπεράσει έτσι το εμπόδιο του Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα της Φαλάνης, προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε, επιτεύχθηκαν στο δεύτερο μέρος.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Απόλλωνας, αν και έδειξε κάποια ικανοποιητικά στοιχεία, φάνηκε ότι είχε να κάνει με έναν ανώτερο αντίπαλο, με τους ποδοσφαιριστές πάντως της λαρισινής ομάδας να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο και να παίζουν ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Μιχαλέ είχε την υπεροχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στο πρώτο μέρος δεν απείλησε ουσιαστικά εκτός από την φάση του γκολ.

Στο δεύτερο μέρος και με την είσοδο του Πατσή στο παιχνίδι, η εικόνα του Σμόλικα άλλαξε εντελώς. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δημιούργησε και τα τρία γκολ, βγάζοντας συστημένες μπαλιές σε Καλούση, Λιάκο και Μπαρούτα αντίστοιχα, με τους τελευταίους να πρέπει μόνο να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Επίσης, να σημειωθεί ότι το παρόν στο γήπεδο έδωσαν και οι Blue Aces, η ομάδα των νεαρών φανατικών οπαδών του Απόλλωνα, που με τα συνθήματα και τα καπνογόνα τους, έφτιαξαν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Τέλος, η διαιτησία του κυρίου Μπουμαρσόπουλου και των βοηθών του, κυρίου Ζάχου και κυρίας Ντούρμα ήταν καλή και χωρίς λάθη.

Το φιλμ του αγώνα

10: Ο Χρήστος Τανάγιας, βρέθηκε σε καλή θέση, δοκίμασε ένα σουτ στον κενό χώρο, όμως μάζεψε ο Μπακαρός.

14: Ο Χρήστος Τανάγιας, έβγαλε όμορφη μπαλιά για τον Μπαρούτα και αυτός με ένα εξαιρετικό σουτ έγραψε το 0-1.

22: Ο Κολοβός έκανε μια σέντρα από δεξιά, βρήκε τον Βακαλά, αυτός επιχείρησε ένα σουτ από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

23: Ο Μπαρούτας βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και δοκίμασε ένα σουτ από κοντά, με τον αμυντικό του Απόλλωνα να παρεμβαίνει και να παραχωρεί κόρνερ.

57: Ο Πατσής έβγαλε μια μπαλιά από δεξιά, ο Καλούσης βρέθηκε στην τροχιά της μπάλας και την έστειλε από κοντά στα δίχτυα του Μπακαρού γράφοντας το 0-2.

59: Μπαλιά του Πατσή από δεξιά, ο Λιάκος αυτήν την φορά βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-3.

65: Ο Παππάς, βγήκε τετ α τετ με τον Κουσιά, όμως αυτός απέκρουσε.

73: Ο Μπαρούτας διαμόρφωσε το τελικό 0-4 μετά από σέντρα του Πατσή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Απόλλων Λάρισας(Κώστας Τσότσος): Μπακαρός, Μαρούδης, Ραμπέλι, Σκάκος, Εμμανουήλ Α., Παππάς, Καρβούνης, Καλαμπάκας(63’ Πατσούρας), Βακαλάς, Αντωνόπουλος, Κολοβός.

Σμόλικας Φαλάνης(Γιάννης Μιχαλές): Κουσιάς, Ρούμπος, Αντωνίου, Νεστορίδης, Κουκούλης, Κόκρας, Λιάνος(46’ Πατσής), Τανάγιας Χρ., Μπαρούτας, Καλούσης(65’ Δάσσιος), Λιάκος(74’ Κολοβός).

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Βοηθοί: Ζάχος, Ντούρμα Σ.

Επιπλέον σας παρουσιάζουμε και δύο βίντεο με φάσεις από το παιχνίδι:

">http://

">http://