Βαθμολογία

O ποδηλάτης που έριξε τη Νικόλ Κίντμαν στο πεζοδρόμιο

Μια αναπάντεχη περιπέτεια περίμενε τη Νικόλ Κίντμαν έξω από το ξενοδοχείο της στο Μανχάταν: Επιστρέφοντας την Πέμπτη στο φημισμένο Carlyle από το σόου του Κάλβιν Κλάιν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, η διάσημη αυστραλέζα ηθοποιός γκρεμίστηκε στο πεζοδρόμιο από έναν ποδηλάτη που τυγχάνει να είναι ένας διαβόητος παπαράτσο, ο Καρλ Γου.

Ο Γου έτρεξε με το ποδήλατό του προς την ηθοποιό για να την φωτογραφίσει και μάλλον κατά λάθος την έριξε στο πεζοδρόμιο. Η Κίντμαν δεν τραυματίστηκε - απλά «τραυμάτισε» κάπως την αλαβάστρινη εικόνα της, καθώς δεν είναι και συνηθισμένο γεγονός να βλέπει ο κόσμος μια «θεά» του Χόλιγουντ πεσμένη στα τέσσερα στο πεζοδρόμιο και με βγαλμένα παπούτσια.

Αν και η Κίντμαν απείλησε να κάνει μήνυση στον Γου, τελικά δεν πραγματοποίησε την απειλή της. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης από την πλευρά της επέβαλε μόνο πρόστιμο στον Γου επειδή οδηγούσε με το ποδήλατό του πάνω στο πεζοδρόμιο, μολονότι ο παπαράτσο είχε εμπλακεί το 2010 σε ένα επεισόδιο προσπαθώντας να φωτογραφίσει τη Lady Gaga. Αστυνομικός είπε στο δίκτυο TMZ: «Ενα ατύχημα παραμένει πάντα ένα ατύχημα».